Sindikat zaposlenih policije odgovorio na „prozivke“: U ovim školama se ne obrađuje „Dorotej“

Ostavite komentar


  1. Хвала је Богу, има нормалних, паметних и часних професора.

  2. Izgleda da su u policijskom sindikatu dokoni, nema dovoljno problema njihovom dvorištu, pa se bave stvarima koje nisu u njihovoj nadležnosti. Nešto ne znam da su se oglašavali kada su njihovi pripadnioci premlaćivali građane koji nisu pružali otpor.

  3. A kom uzrastu su primereni sadržaji koji se emituju na televizijama koje imaju nacionalnu frekvenciju?

  4. Aman ljudi, deca NE UCE tu knjigu, oni je citaju, a UCE da razmisljaju. Pa zar smo mi koji smo citali Na Drini cuprija ucili kako da nabijemo coveka na kolac?!

  5. Roman Dorotej je odlična knjiga i deca treba da je pročitaju, ništa tu nije neprikladno.
    Vladika Pahomije i Kačavenda su neprikladni…., jel treba da nabrajam recimo od 2012 šta je sve neprikladno

  6. Alo balvan jedni, ko vas pita šta o prosveti, bavite se onom za šta je nadležan sindikat policije, a ne temama sa kojima nemate dodirnih tačaka, i recite ko vas je instruisao za ovo sa Dorotejom.

  7. O čemu se radi? Šta je tačno neprikladno? Heh, kad se sagleda gde sve tinejdžeri imaju pristup…

  8. A da Sindikat bibliotekara počne da određuje kakvu opremu i ponašanje prema građanima treba da ima Policija?
    Ili mislite da je to nešto drugo?

  9. Sindikat se ne bavi problemima zaposlenih u policiji koje vlast progoni jer časno obavljaju svoj posao. već lektirom. Pametnom dovoljno.

  10. Ministarstvo se ne oglašava, a ono je nadležno za planove i programe školskih predmete. Zašto se njima nije obratio ovaj sindikat? Nastavnici ne treba da odgovaraju na pitanja sindikata. Kakvo je ovo ludilo?
    Neka nas ne zamajavaju. Izbori su pokradeni!

  11. Ova je knjiga „lako stivo“ za ucenike I razreda danasnjih generacija spram onoga sto rade i dozivljavaju u realnom zivotu. Vidi se da ogromna vecina straije i srednje generacije uopste ne poznaje danasnju decu i omladinu.

  12. Policajcima lakše da jure knjige nego kriminalce.
    Pročitajte bar po jednu. Hoće li početi i spaljivanje nepodobnih.

  13. Stanovi – check, palice – check, motorole – check, plate – check, dzabe letovanja – check, polutke – check….drugovi sindikalci, vreme je da se posvetimo knjigama. svako po jednu knjigu u dzep pa da vidimo ko to tamo pise i cita…voljno

  14. Sa kojim pravom se mesaju i tudje nadleznosti.Sta misle ako frizerke mogu da budu medicinske sestre,oni mogu da postanu knjizevni kriticari a da knjigu nisu ni procitali.Bas me interesuje analiza dela koju ce obraditi neki keramicar ili novodiplomac.Dajte argumente u nekoj kic emisiji na Hepiju ili Pinku,bas bi bilo zabavno.

  15. Policajci su ovim hteli da pokazu kako su pismeni,ali su pokazali da sufunkcionalno ne pismeni.Nadam se da ce ovaj narod naci snage da zbaci ovaj kriminalno diktatoski,klerikalni jaram.

  16. Po kom osnovu Sindikat policije ima pravo da se meša u to šta se uči u školama? Imam lud da sam papir, majke mi.

  17. Bolje bi bilo, da se ovaj sindikat bavi velikim propustima policije,da hapsi kriminalce,lopove i ostale Koalicije!?

  18. Samo su dve stvari beskonačne. Ovaj „sindikat“ sa 10 članova se uklapa u opis onog drugog dela, tj. nije u pitanju svemir.

  19. Ne znam da li je i šta skrivio, ali, što lepo ne uhapse tog kriminalca Doroteja, nego maltretiraju prsvetare? ;D

  20. Мени овај одговор школе вређа интелигенцију! Нису тражили сагласност родитеља зато што се књига не обрађује.?! Шта то значи, да за све остале књиге траже сагласност родитеља?!! Глупост.

  21. Strašno, da strašnije ne može biti. Svako radi šta želi bez ikakvih sankcija, a posle se čudite što deca ubijaju drugare. Sram bilo te nastavnike, moje kolege (nažalost), koji su samoinicijativno izbacili roman iz programa.

  22. Kako neke škole mogu samo stalno da odluče i da se ne pridrzavaju propisanog progeama? Posebno – kako mi roditelji da budemo sigurni u to da li škola radi kako treba. Da li to znači da zavisi od lučne volje nasravnika svih predmeta da predaju deci šta oni odaberu, i iz fizike, hemije, biologije…?! Gde živimo mi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.