Sindikat policije uputio otvoreno pismo Gašiću povodom nasilničke vožnje i pretnji upućenih policiji

Ostavite komentar


  1. A šta je sa drugim sindikatima, gde je NSP i PSS pojela maca jezik, vi ste sramota policije.

  2. NSP i PSS su bruka za sindikate. Samo gledaju svoje lične interese kako da dodju do boljeg radnog mesta. U tim sindikatima su se uvukli najgori i najlošiji službenici, neradnici

  3. Panin sin?! To je jedna devojčica i samo ga se devojčice boje! Indijanac običan sa tatinim parama. O Kumstvu da ne polemisemo,to je posebna priča.

  4. ….pa ima li i jedan kum, kumić ili kumica da voze išta ispod 300 000€….a Poglavnik šatro priča da sa svojim batom nema ništa, sirotinja živa??!! Neće ni Vaše još dugo, daće Bog….

  5. Pa od toga nema ništa, on će kao da stane na stranu policajaca, ali će u stvaru sve ostati isto.

  6. Zurio je da isporuci gajbice sa vinom u radnju gde radi kumov sin?

  7. Kakva policija takva drzava a i zakonodavstvo.Ni po babi ni po stricevima.

  8. Da li je kum,sin,dever, prijatelj..svi treba da budu isto pravedno procesuirani, tako se radi u pravnoj državi….

  9. Pa kako bahato to zovu nasilnicka voznja koja je to faca da sme policiji da preti

  10. Сачекај те док упозна радне задатке,тек ће употребити своју оданост народу,струка је наука,с он то има?

  11. hahahahah „gospodine“ ministre?! pa se onda pitate sto vam ne odgovara…

  12. Ispolirali mu auto i vratili uredno radnici parking servisa, jadna ti drzava….

  13. Niš je grad pod opsadom policije , odraše narod od raznih kazni ,tako je već više meseci , ali zato kumčićima je sve dozvoljeno , još malo ima da biju policiju !!!

  14. Zivela Srbija,tek nas ceka bahacenje samo polako sta ste trazili to ste dobili..Ziveli

  15. Није кум дугме, па да се баци!
    Овај ће распустити тај синдикат да не таласа!?

  16. Krivicno delo – Ugrozavanje opste bezbedosti. Jedino moze iz tužilaštva da se pokrene, Samo sudije nemaju poso za bacanje, vide i oni šta se radi sa neposlušnim sudijama !!!

  17. Nazalost imamo bezbroj ovakvih „Pana“ po Srbiji. Većinom su uhlebljeni u Jkp i Jp preduzećima. Sluze za najmračnije radnje u interesu vlasti a u Rumuniji osamdesetih to je bil Sekuritatra.Nažalost i nas čeka takav scenario.

  18. Odavno kriminalcima niko ne moze nista sudovi ne postoje policija postoji da pljacka boraniju za parkiranje beda od drzave

  19. A jel tatko Petar Panic zvani Pana koji je svojevremeno imao par minuta slave kada je pustio fotke kako seksualno opsti sa nekom voditeljkom sa neke televizije? I otkud pare za lamborgini? Ovih dana najjefitije auto na sajmu je apr. 18 000 evra ….

  20. Ха ха…па полицајци,нека вас пљују и вређају и туку,јер ви то радите свом народу,по директиви оних које свесрдно браните! Брзо ће вас купити нечим.

  21. Ови уместо да раде свој посо пискрају писма…Шта министар има са тиме, спроведите законску процедуру и готова ствар.

  22. Predsednikov kum se prosirio sa biznisom i na Sever Vojvodine, npr. Palic i okruzenje. Sta li on tamo odradjuje za svog kuma….

  23. Vrana vrani oci ne vadi !
    To je stara poslovica,nece biti nista od kazni ,vratice mu auto i nos mu ga natankovati gorivom,
    Kakve kazne,kakve price to samo od nas obicnih smrtnika uzimaju i lupaju po dzepu kako stignu,ovo je drzava u kojoj vlada zakon jaceg i .ocnijev !!

  24. Od kada je policija uz narod… Pa i oni prete narodu pa kome on da se žali?

  25. Treba kretena staviti na društveno koristan rad , da pere semafore i znake i drugo što god , jer je za njega jedino to kazna , a ne novčana ili zatvor .

  26. Dokle god je tupavog naroda (Srbija je nepresušni izvor) koji ide na jednodnevne ekskurzije i tapšanje po komandi da bi dobili sendvič. Biće i bahatih.
    Svaka čast ovim sindikalcima i poštenim policajcima!

  27. Ministre, dokažite kumčetu da niste od onih „koji vole lako da kleknu“! Bez obzira na kumčetovu želju. P.S. Hoće li stota, jubilarna prekršajna prijava biti proslavljena na nivou Ministarstva?

  28. Prvorodjeni kum ce to da ispegla i zataska i narod ce da zaboravi za dve nedelje pa ce tatica da mu kupi meklaten f1 kao nagradu za lepo ponasanje

  29. Све док их тако штитите од народа, они ће се тако понашати! А заборављати на заклетву, да сте у служби грађана! Постоји оно, нећу да штитимо криминалце у власти, већ часне и поштене грађане Србије!

  30. Pre ce treci svecki rat da zapocne i da se zavrsi nego sto ce proci ovo sa ovim fino vaspitanim …

  31. Vazno je da su policajci redovno ispred neke seoske kafane de redovno kontrolisu traktoriste koji ih hlebom hrane.

  32. Ubiše se sa poštenjem i čašću i jedni i drugi umesto da se stide i jedni i drugi, a svi znaju zašto!!!

  33. E, ako je izvreðao policiju baš volim. MUP krši zakon o ličnoj karti i nikom ništa. Radi se o tome da državljani srbije ne mogu da zahtev za istu podnesu putem konzularnog odelenja onako kako piše u zakonu. Kakva smo mi to država?

  34. Sve novine pišu kako tata Vučić kaže šta je sa nezavisnim novinarstvom i da pustite sve komentare što ljudi pišu a ne ide na obradu oćete da kažete neće da se objavi sramota. Demokratiji moja kao i nezavisno novinarstvo SRAMOTA.

  35. Nema Toga nista Onisu jaci od Zakona.Svi Koji su clanovi Srpske Nazadne Stranke mogu da rade sta hoce.

  36. Al’ se Gašiću tresu nogavice od straha!! Da li on uopšte zna šta je policajac i koje su mu dužnosti. Može li Srbija još da tone, gde je to dno bunara?

  37. Narod se trudi da poštuje zakon, jer bezakonje i anarhija su pakao na zemlji.
    Naš predsednik nam govori, kako je Srbija pravna država, kako svi treba da poštujemo zakon, kako niko nije iznad zakona. A onda pročitaš kako je njegovo kumče divljalo ulicama i vređalo pripadnike policije i nikom ništa.
    Predsedniče, narod vas pita. Da li je zakon isti za sve? Kažete da.
    A zašto se onda ne primenjuje predsedniče?

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 10

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.