Sindikat Sloga upozorio: Zdravstveni radnici angažovani tokom kovida još uvek čekaju na obećano radno mesto

Ostavite komentar


  1. Prilikom zapošljavanja zdr.radnika biće nepravde.Kod nas u našem D.Z u kom ja radim mladi rad.koji su radili za vreme kovida već rade i plate primaju iz ministarstva.Na spisku koji je poslat sad u Ministarstvu su osobe koje nisu ušle na vrata za vreme korone a na spisku su jer su nekome ko pravi spiskove u krvnom srostvu ili pak prijatelj ili komšija.Zato treba Ministarstvo zdravlja stvarno ozbiljno proveriti kog zapošljava.Jer se zna ko je gde bio i šta je radio za vreme korone.

  2. Moja cerka je radila u kovid ali nije na spisku molim ministarstva za pomog ako moze

  3. Gospodo ministarka,da li vam ti radnici trebaju ili ne.Ako trebaju zasnuje sa njima radni odnos a ako vam ne trebaju ne kuvajte više kako se zdravstvo osipa,kako odlaze u inostranstvu.

  4. Sto bi rekao Grunf „Tko ceka gubi vrijeme“. Nemacki zavod nema nezaposlenih zdravstvenih radnika. Sta cekate?

  5. Nije mi nikako jasno da POSTOJI NEKO KO SE SME SUPROSTAVITI ODLUCI VLADE SRBIJE . A ima ih bogami podosta . Zato molim u ime nas mnogo da VLADA ISTRAJE U SVOJIM ODLUKAMA KOJE JE SAMA DONELA , i ne dozvoli pojedincima da budu toliko OHOLI DA SE suprostavljaji NAJVECOJ INSTITUCIJI JEDNE DEMOKRATSKE DRZAVE , kakva je VLADA REPUBLIKE SRBIJE. U nadi da ce svi koji su u vreme KOVID 19 radeci rizikovali najpre svoje zivote ( bilo je dosta medicinskih radnika koji su izgubili sopstvene zivote , a bogami i zivote svojih najblizih ) a i zivote svojih porodica budu kako je nasa VLADA i nalozila tako nagradjeni da ih moraju vratiti na svoja radna mesta koja su u NAJTEZIM TRENUTCIMA PO DRZAVU SRBIJU OBAVLJALI . Unapred hvala SINDIKATU na ukazanom problemu .

  6. Samo budala je mogla da obeca radno mesto u ovom slucaju. Notmalno ke da se svuda po nekad javi potreba za strucnom radnom snagom i da ke to privremenog karaktera,kao sto je to bio slucaj u epidemiji kovida! Po prestanku epidemije vise nema potrebe za radnicima a samo njihovo zaposljavanje dovelo bi do opterecenja buzeta za zdravstvo koje i onako tesko odrzavamo!!! Ja sam 100% iz zdravstvene radnike,samobtreba shvatiti sustinu! Da se uvecava broj zaposlenih je nemoguce a da zdravstveni sistem ne padne! Obecali su i treba da ispune!!! Predlazem da se sprovede provera radne sposobnosti zaposlenih i ko je ne prodje na njegovo mesto dovesti nove radnike koji su sposobn i koji zele da rade kvalitetnoi!!! Tako bi se dobio kvalitet a i odrzalo obecanje!Poceti od ministarstva preko direktora,nacelnika,…sve do higijenicara!!!Sve to moze da se zavrsi za tri meseca!!!Tako uraditi sa svim ministarstvuma i eto prosperiteta! Nama strucnjaci odose u inostranstvo a ostali su nam ,,strucnjaci,,!!! Treba obrnuto!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.