SKOJ: Zatvoriti nelegalni muzej Draži Mihailoviću

Ostavite komentar


  1. Kazniti počinioce? Svaka vam čast , Tito, Staljin i bagra bi bili ponosni na vas , i oni su obozavali kažnavanje počinioca.
    Mada slažem se da ne treba da postoji muzej Draži kao što i ne treba da postoji Kuća cveća.Svu tu nakaradnu prošlost treba baciti u zaborav.

  2. Ja sam Beograđanin i nisam zgrožen, tako da nemojte govoriti u ime svih Beograđana. Podrška otvaranju muzeja.

  3. sta drugo reci nego zlo.. eto koalicija ,koga sps ima u svojoj koaliciji koga ..koje cuo za te ,,Drina,, a i neka je sramota …boračke organizacije …srbije i te neke iz ,,takozvane srpske…zlo zlo zlo……

  4. Велика је грешка што Србија после пропасти комунистичке диктатуре и оснивања Србије као државе није одмах. први дан после прокламације, забранила и комунистичку странку, ској савез малих прдаваца и сличне странке. Имају образа да се јавно јављају.

  5. Ko je pročitao presudu zna da draža nije osuđen za ratni zločin i nije osuđen za komandnu odgovornost. komandna odgovornost je već postojala u nimberškom procesu, znači komunjare su imale taj instrument u rukama. šta je pošlo po zlu za njih?

  6. Bilo pa proslo, niko iz rata nije izasao cist.
    Gledajmo napred, inace iz ovog brloga nikada necemo izaci.

  7. Ovi komunisti nisu ni otisli vredja im najodlikovaniji srpski vojnik, koji je kazu saradnik okupator a 4 godine ziveo po pecinama. I filmove mu prave, o svim herojskim delima.

    Kad ga kudite recite barem malo istine, da ne bude tako ocigledno za koga radite.

    I vas gazda je bio zlo, cekacemo jos malo vremena da prodje i uciniti isto sa svim delima copavog, zivi bili pa videli.

  8. Šra očekivati od ustaša u komunističkim uniformama..
    Doći će i vama kraj ako Bog da..

  9. skoj-Korov i otpad Srbije i dalje postoji.Ovo jeu najmanju ruku strasno i jezivo ako znamo da su komunisti u Beogradu streljali vise ljudi nego nemci i da je Banjicki logor nastavio da radi samo su oni sada postali novi zlikovci.

  10. Šteta koju su komunisti načinili Srbiji je nenadoknadiva, a vidimo da njihovi unuci burgijaju i dalje. ……

  11. Centar evropskog komunizma nije u Moskvi nego u Beogradu. Biološki i ideološki potomci Brozovih komunističkih satrapa biće srećni kada Srbija bude svedena na Beogradski pašaluk, sa ponovnim bratoubilačkim ratom.

  12. Лако је вама да правите државу са омладином која је школована у краљевини, видећемо какву ће државу створити омладина коју ви школујете!
    Тражили сте, гледајте!

  13. Skoj je u pravu. Dražina uloga u srpskoj istoriji još uvek je negativna ili bar nejasna. Četnici se nisu ili nisu dovoljno borili protiv okupatora. Da jesu i da su 1945. pobedili zajedno s partizanima, ne bi bilo lako formirati jednopartijsku i komunističku vlast koja nas je posle decenijama vodila gde i kako je htela.

  14. Lako je reci sve i svašta za dražu. A svakim danom sve više isplivava istine o zlocinima partizana i njihovih partija

  15. Komunistima jos uvek nije sudjeno za njihove zlocine. Kada to bude, tada neka se javi „omladina“.

  16. Jel još važi ono da ne možeš biti komunista ako nemaš bar dve godine zatvora???
    Našem djeneralu neka je večna slava i veliko hvala.

  17. Ja sam građanin Brograda i Srbije i uopšte nisam šokiran, zgrožen niti šta. Puna podrška otvaranju muzeja.
    A to sto potomci onih koji su u sred okupacije poveli građanski rat radi dolaska na vlast, pravili pokolje u Hercegovini, pasija groblja u crnoj gori, da ne nabrajam , a i ne pominjem posleratni teror… , se bune- to nikoga ne treba da brine ili tangira iole. Zaista ne razumem zašto nove vlasti, posle demokratskih promena nisu zabranile komunistički orjentisane partije, isto kao u ostalim zemljama? Možda nešto naslućujem povodom toga…

  18. I ne vidim razloga za ovom vešću. Tzv SKOJ- jedna grupica anonimusa, bez ikakvog značaja za bilo šta je nešto zahtevala, tražila, izjavila…
    Tekstom im samo dižete nepostojeći rejting i stvara se utisak da postoje kako faktor i imaju neki uticaj . To u njihovim glavicama samo još povećava stepen iluzija o samobinosti

  19. Što toliko kmecite,pa vodi vas drazin i seseljev potrcko!Srećom pa su cetnici izbrisani u hr,ostali samo glumci sa sajkacama koji bi bježali glavom bez obzira kad bi se pripucalo!Nema se muda za kosovo…

  20. У Србији се комунизам тако ду око укоренио да ни после 70 година нихе сузбијен, чак га се и Албанија одрекла. Виси нам као камен о врату јер прожима цео државни систем, све, и зато смо на зачељу Европе. Комунисти праве нове генерације комуниста који паразитирају на крви и зноју свих …

  21. СКОЈ 2023??? Еј Србијо међу шљивама! Милутину беше јасно, још 1918, да је џабе, шест година, проливао крв, а ви 105 после не знате, да су и партизани клали! Погодите кога??? Мала помоћ, нису Немце, а ни Хрвате, не дао Бог, ни Муслимане…. Србе, погодили сте!

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.