U studiju Regionalnog Radio Požarevca 27. septembra priređeno je svečano uručenje nagrada slušaocima koji su imali najviše sreće u serijalu emisija „ U susret Ljubičevskim konjičkim igrama“. Tog dana otpočeo je novi serijal pod nazivom „ Proslavimo svi tridesettri“, u povodu 33. rođendana Radio Požarevca, a sam početak ovog programa koji će biti okončan u petak 15. oktobra bio je prilika da se u našem studiju druže darodavci i nagrađeni.

Nagradu restorana GEM osvojila je Nevena Petrović, nagradu Turističke agencije Balkanik – vikend na Tari dobitnici Saneli Stepanović uručio je Miroslav Mratinković, dok je prvu nagradu- sedmodnevni boravak na Perućcu Mirjani Đukanović uručila Zorica Ranđelović, predstavnik EPS TURSA. U studiju, među nagrađenima bili su i Radiša Petrović, Toma Janičić i Vesna Petrović.

Sledeće izvlačenje nagrada iz serijala „Proslavimo svi tridesettri“ obaviće se 12. oktobra u 12,00 časova. Zato, budite ovih dana uz Radio Požarevac, pogotovo od 13,00 do 16,00 sati. Telefon je 0900/707 707, a SMS poruke sa tačnim odgovorima na pitanja koja postavljaju voditelji mozete slati na broj 5121.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari