Slobodan Georgiev: Novinar „neprijatelj“

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodin Georgijev je izuzetno zainteresovan za skidanje g.Vučića sa vlasti što je njegovo pravo.Strašni su tekstovi i članci kojima pljuje sve što je ova vlast do sada uradila.Gospodinova pisanja koja su evidentno naručena nisu donela nikakve promene,nisu dokazala ništa i nisu bila nikome od koristi.Ako se nešto tvrdi postoji način i da se to,prvo dokumentuje a zatim prosledi onima kojima treba,ovako,ostaju samo pisanija koja su antiprotivna režimu,verujem da će takav biti i u buduće i da će svaki režim kritikovati kao što nije predhodni.

      1. Na koja pitanja je potrebno odgovoriti: Ko je rušio u Savamali? Da li su doktorati dvojice ministara plagijati? Koji su članovi ugovora sa Etihadom? Da li na ova pitanja treba da odgovori vlast ili opozicija? Članci Georgieva nisu strašni, oni samo pokazuju da se oni koji treba da bave pitanjima o kojima piše, time ne bave.

  2. u tekstu pise i georgiev i georgijev. vrlo jednostavno: covek se preziva georgiev. tacka.

  3. Gosp. Georgijev, uzmite kandidujte se i napravite čudo Molim Vas ovo su male mace za vas ,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.