Smenjena direktorka Gradskog centra za socijalni rad

Ostavite komentar


  1. Gradski centar za socijalni rad u beogradu je tekovina 90-ih,kada su opstine razvlastene radi centralizacije politicke moci.Radila sam u centru i pre i posle cenralizacije i odgovorno tvrdim da je cenrala gradskog centra leglo birokratije i kocnica u funkcionisanju opstinskih Odeljenja. Dakle,bilo je i gorih direktora od aktuelne vd,uvek su ih postavljali i razresavali politicari,ali institucija Gradski centar za socijalni rad uvek je bila vise smetnja nego podrska operativcima u opstinskim odeljenjima Centra.Jedini delotvoran potez gradonacelnika bi bio ukidanje ove nakaradne institucije i osnazenje opstinskih centara.Ali,tesko je ocekivati da upravni odbor donese takvu odluku,jer bi time ostaali bez osvojenih pozicija. I tako u krug…

  2. AKO Je,,Podbacio ceo,,sistem,ili,,institucije, u prehodnim,,ekskluzivama,, a ova g,đa,, radi,,,čak,od aprila,, 2017 k,o v.d,, kakoTO DA,,DR MALI OPET IMA DEŽURNOG KRIVCA U Džepčetu,a Da NIJE I ON I ,,DR STEFANOVIĆ ,pa,,mister BIN,,I SVI DOSAD izređani ISTRAŽITELJI I SUDIJE,,Koji su,,čekali,,SAMO,, Da Dete zadavi jedan klasični psihopata. .OVO KAO DA JE USVOJEN,,RECEPT,,KOJI SU NAM PRIREDILI,,,dr Knežević,,i Golubović sa aflatoksičnim mlekom ,kada SMO SVI bili po njima,,,brižnicima,,EVROFANATICI,,,A stradao čova s,,celih,,6 meseci,rada kod,,,dr Kneževića,.Mister aflatoksin,,kažnjen,, ,,mučenjem,, kod BAJE BAJATOVIĆA A GOLUBOVIĆ Ostao da i dalje,seje,,,uspehe,,k,o i dotada..Sve ove,,KARIKE,,,, o brizi,za decu i porodicu,,toliko su gangrenozne,da je jedini ,,LEK Da se hirurški zamene zdravima.pa redom po stepenu,,hijerarhije,,.

  3. Zbog idiotske zabrane zaposljavanja u budzetskoim ustanovama (sto ne sprecava zaposljavanje neukih botova u gradskim preduzecima i upravi), ne primaju se nove geronto domacice, pa se na njihove usluge recimo na Vracaru ceka i duze od godinu dana! Mnogi stari to i ne docekaju.

  4. Ko je gradonacnik da smenjuje nekoga. Zasto nije podneo ostavku on sam kada se protivpravno nocu sa fantomkama rusila Sava Mala. Ali svako carstvo svoj kraj ima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.