Smenjeni svi urednici Radio-televizije Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Treba što pre upropastiti ono što je bilo najbolje. Sad će biti najkorisnije za vladajući režim, ne i za gledaoce. Sami ste tražili, i već stiže za naplatu.

  2. Već odavno je jasno da je RTV glavna meta ove odvratne vlasti.Šteta što će i ovu jedinu valjanu televiziju da pokvare,tako da mnogi od nas neće više imati šta da gledaju.Gde je novinarima solidarnost da ne dozvole ovakva poniženja i degradaciju svoje profesije?

  3. Objasnite mi ovaj termin*diplomirana politikološkinja*,valjda su mislili diplomirani politikolog.

  4. Ne zaboravite da su građani Vojvodine ogromnom većinom glasova podržali SNS. Demokratski je poštovati volju većine – do sledećih izbora.

  5. Nije RTV bila nešto poseno,naprotiv prosečna lokalna televizija,a neke emisije su bile ispod nivoa,a neko bogama odlične,medjutim ovako sečenje i rezanje urednika bez ikakve osnove i rzloga je zločin za gledaoce i za program televizije,e pa ako ste glasali vi koji gledate farme i parove i ostale budalaštine neka vam bude jer vi i niste ništa bolje ni zaslužili,a i vi to i neznate ni štaje bilje ni štaje gore i sa takvim nepismenim i neobrazovanim ići u EU neće moći.

  6. Dali se Iko još SEĆA Kako Je I ZAŠTO,s RTV OTIŠLA I JEDNA DANICA,I NJENE NEZABORAVNE SERIJE ,,JEDAN NA JEDAN,,.U TOJ seriji gostovala je Prava Elita ovoga društvada ponižena i degradirana jednim pinkinformerskim,,patrijotskim,,,pogodnicima, i ,,spasiocima ugleda,,KADROVIKA IM.,,SREĆA, ŠTO TELEFONSKI,,OTKAZI,,nemaju fantovke pa je,,Teško,da se,,raspoznaju,.Jel,da?

  7. Sta se cudute ljudi?
    Ovo je cista kopija DOLASKA ZLA U NEMACKOJ tridesetih godina, dvadesetog veka.
    Batinasi, fantomke i propaganda uy podrsku kukavicke SPC, kilave vojske i policije, ugasenih medija, Sanua, slobodnog univerziteta, senilnih opoyicionih autoriteta, kakve ljudi Zage, Vesne, Latinke, Micun, Vide, Biserko, Natase, Lihtovke,i i ostali Krkobabici….U PENZIJU BRE.

    Svaka cast Dejanu Mijacu koji se dobrovoljno povukao u penziju na vehuncu.

    Narod nepismen, deca obrazovno i zdravstveno zapustena, genocidna nasledja i VODJA koji ima izvadjen centar za duhovitost.
    I naravno Jovicine i Frenkijeve sluzbe koje regulisu spojene sudove.

    Jeli ga neko nekada cuo da kaze ista duhovito?
    To nije normalno.

  8. pajtić pred odlazak sve smenjuje. sramota. jedva čekam da dođe na vlast gospodar i podeli narodu vlast koju i zaslužuje!

  9. Možemo da se pitamo:kome je smetala RTV ? Iako nije bila baš na visini demokratije,ipak kolektivna smena govori o teškoj zloupotrebi vlasti.Vlastima smeta što osim RTS postoji još i RTV,pa dele čak i onu taksu od 150 dinara.Po razmišljanju u taktici vlasti,Vojvodina ne treba uopšte kao državna institucija da postoji,i gde mogu bez odgovornosti da pljačkaju kako zemlju,tako i ostale nepokretnosti i ustanove utemeljene u Vojvodini.Po meni,ako ne bude referenduma u Vojvodini,da će situiacija biti kao na Kosovu.Pošto cela Evropa stoji uz Vojvodinu,ostaće samo Beogradski pašaluk sa Vučićem i Dačićem na vlasti.Sa takvim rešenjem se slažem.Molio bih redakciju „Danas“ da bude malo otvorenija i demokratičnija,a ne samo evidendetitor dogadjaja u zemlji.

  10. Horde naprednjaka haraju Vojvodinom isto kao i Hitlerove horde Nemackom.Glasovi cetvrtine gradjana ,od toga najvise izbeglica,doprineli su tome.Poslednji neka ugasi svetlo…

  11. Dok ne krene narod na ulice nece biti kraja javasluku SNS i AV i njegovih bezzubih i bezmoralnih Radikala.Jos mu je negde ostao Slobin program iz devedesetih pa treba narod podsetiti.

  12. Ja vas definitivno podrzavam, i veoma sam protiv samovolje bilo koje vrste; ali daj gledajte da ispravite greske u kucanju – jedan javni servis ne bi smeo imati toliki broj gresaka u kucanju, narocito dok poziva gradjanke i gradjane na podrsku 🙂 Vidi se da ste malo emotivni pisali ovaj poziv 🙂

    Pozdrav i svako dobro!

  13. @Pancevac, koliko ti to misliš da ima izbeglica u Vojvodini, 15%? Prosto – nema ih toliko. Ako je za SNS glasalo 25% glasačkog tela, zapitaj se gde je bilo i sta je radilo još 75% glasačkog tela tog dana, i kakve su prečeg posla imali, od spasavanja svoje zemlje.
    Da, iseljeno ih je možda 15% od tog broja, i 10% nije moglo da glasa. Gde su još 50% glasača koji svojim ćutanjem omogućavaju ovu vlast? Jesu li i to izbeglice?

  14. Kako sejes tako i znjejes, kako su dosli tako su i otisli a sad konkurs pa da vidimo kako ce da bude il po babu il po stricevima.Pa sledeci put kad uzmes olovku ti polako sedni i razmisli a do tada trazili ste gledacete.

  15. Uvertira za ovo je skidanje RTV-a sa predajnika Avala još pre godinu dana. Jedina televizija kroz koju je bar diskretno provejavao duh objektivnog informisanja. Sada nam ostaje samo još radio Beograd 1. Pitam se koliko će i oni opstati?

  16. Potpuno je besmisleno staviti bilo koji komentar.
    Zašto?
    Pred izbore ja sam iz uže,istočne Srbije.Često sam gledao TV Vojvodina.Razmišljao sam ,obektivni,ne pljuju po vlasti/kao „pink i vučićević po demokratiji).Jednostavno korektni.
    Znao sam da će da ih slome odmah posle izbora.Ništa mudro što kaže Bregović.Da sam malo mlađi sve tenkove da postave,preskočio bih ih i otišao na zapad.
    Teško zlo.Demokratije u Srbiji neće više biti za unaped osam godina.Žao mi je samo dece i sirotinje,moja generacija ne postoji.

  17. Nit su oni po bilo čemu bitni ni izuzetni.
    Učlaniti se u političku stranku i očekivati zagarantovan posao po sistemu „lezi lebu da te jedem“.
    DOSTA JE BILO!
    Sad sledeća garnitura
    a onda da se i svi ostali gradjani (u skladu sa stručnom spremom)
    na odredjeno vreme zaposle u RTV.
    Tada će RTV zaista biti JAVNi medijski servis u službi svih gradana.
    Za sada je to samo partijska ekspozitura vladajućih stranaka.
    Na biroma NS za Zapošlčjavanja je na stotine hiljada nezaposlenih a stručnih i nestranački opredeljinih koji bi obezbedili kvalitetniji kulturno zabavni program i nepristrasan informativni program.
    Dakle, redovne rotacije svih gradjana su pravo rešenje za RTV osoblje.

  18. Pa nije valjda da prihvatate TELEFONSKA razrešenja! Ako na osnovu toga prestanete da radite svoj posao i niste za bolje.

  19. A sto se tako slozno ne pobuniste, za sve ove godine, od kada na toj vasoj TV mucite i progonite poznatu novinarku Milijanu Baletic ne dajuci joj, ni dan danas, da radi?!

  20. Ih, eto mesta za botoraju, kursevi u komiteju ofšor uprave pa na tv, ko veseli devedeseti kod štule, dmitrovića i skendera volkana i ostalih miloševićevih

  21. Pa, mi imamo podele na „naše“ i „vaše“. Naši postavljaju naše, a vaši vaše. Pa tako je to u nas i nema ljutiš. Neki misle da je nabolje rešenje kada naši pobede, onda postavimo sve naše, a kada naši izgube onda naši ostaju i dalje tamo gde su. Međutim, to bi onda važilo i za drugu stranu. A videli smo da ne važi.

  22. Upravo je odluka da SVI urednici budu smenjeni
    najbolji dokaz da se radi o političkoj odluci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.