Sneg otežava odvijanje saobraćaja na području Užica i Bajine Bašte

Ostavite komentar

  1. Postovana redakcijo Danasa,molimo Vas da objavite da linija privatnog prevoznika 309 ne saobraca prema Kaludjerici i ako je Beograd put ocistio celu trasu linije,gradjani su blokirani. Ovakva aituacija se ponavlja svake godine kada padne sneg,jer privatni prevoznik na svojim busevima nema zimske gume. Hvala Vam u ime gradjana Kaludjerice s nadom da ce nas Vas cenjeni list izbqviti iz blokade koju su izazvali neodgovorni prevoznik i grad Beograd kao poslodavac.

  2. Pa bre putari,zašto mu to radite???Zašto primoravate čoveka da pored svih problema i nedaća sad mora i vama da pomaže tamo, da doleti helikopterom i da spasava i vadi decu iz smetova..? Ostavite bar na dan BRIŽNOG nam VOĐU,rasteretite ga malo , ne zna čovek čije će pre poslove da preuzme na sebe, o brizi za nas zgubidane i blesave i da ne govorim…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.