SNS ohrabruje lov na borce za demokratiju

Naprednjaci i ministar policije optužuju aktiviste Inicijative mladih za ljudska prava da su fašisti i da su namerno izazvali napad na njih

Ostavite komentar


  1. Gde je sada Aca Vučić da osudi napad na pripadnice ženskog pola ili je po njemu legitimno kada SNS jurišnici šutiraju i šamaraju devojke iz Inicijative.

  2. nije problematicno nego bezobrazno pa kako mogu uci u salu i zabraniti publici da slusa ono sto zeli. naravno da ih se mora udaljiti. sta nisu protestovali ispred sale, razvijali transparente i ostala sranja. publika je sasvim u pravu sto ih je izbacila iz sale. ukoliko su pruzali otpor mogli su biti povredjeni. ja bih im podneo i prijavu za narusavanje javnog reda i mira. pa radi se o javnoj tribini. dosta tih placenika koje stranke poturaju da za njih rade prljave poslove.

  3. Inače, SNS je veliki pobornik demokratije i izbori se svake godine ponavljaju zbog nedovoljne većine u skupštini.

  4. @boky Ima razlika izmedju izbaciti i prebiti. Kada pravi fasisti upadaju na tribine niko ih ne izbacuje pesnicama. Sns je horda kvazi preumljenih radikala koji da im stavis kalendar nazad na 1991 opet isli na Vukovar.

  5. draga deco iz inicijative bolje da gledate da pobegnete iz te diktatorske zemlje inace ce vam se suditi kao onim zandarima iz nisa kad sam ja mogao sa 60 god zasto ne i vi

  6. Парадокс:Због Милошевића сви су изашли на улице,а сада због још горе владе,никог нема на улицама,ваде се на мраз!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.