Srpska lista: Radoičić bio na protestima u nedelju 1Foto: BETAPHOTO/ MILAN OBRADOVIC

Srpska lista saopštila je danas je da je potpredsednik te stranke Milan Radoičić bio u nedelju na protestima Srba na severu Kosova, piše KoSSev.

Srpska lista reagovala je na taj način na izjavu kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svećlje da se Radoičić „plaši“ i da nije na severu Kosoava, odnosno da je otišao odmah u centralnu Srbiju nakon što je početkom jula napravo video snimak u Leposaviću.

Svećlja je naveo da je Srpska lista „obezvređena“, da ne može više da ucenjuje kosovsku vladu i da kosovska vlada ne želi da sarađuje sa njima jer bi, kako tvrdi, takva saradnja bila „kriminalna“.

Dodao je i da su barikade postavili „ljudi s maskama, naoružani dugim cevima i dobro organizovani, podržani propagandno-informativnim ratom lažnim vestima medija iz Srbije, kao i sajber napadima“.

Srpska lista saopštila je da izjava Dželjalja Svećlje „najbolje oslikava antisrpski stav vlasti u Prištini predvođene Aljbinom Kurtijem, koji nije zainteresovan za mir, već pošto-poto želi da izazove sukobe koji mogu imati nesagledive posledice po sve, i za Srbe ali i za Albance“.

Istaknuto je da je Svećlja izneo „gomilu laži“ o Radoičiću i Srpskoj listi i da se „uplašio srpske sloge i autoriteta potpredsednika Radoičića, ne shvatajući da što ga više napada, to je podrška koju gospodim Radoičić ima među Srbima veća“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari