Srpska policijska unija zatražila policijski čas zbog masovnih ubistava

Ostavite komentar


  1. To nece Vucica ni dotaknuti. On sam pravi najveci rijaliti vec godinama.

  2. Upravo to su konkretne mere!
    U skoli OS IGK, u 6.raz, niko se nije obratio deci. Ustvari jeste, jedna nastsvnica im je rekla da nigde nisu vise bezbedni. Strasno!
    Ali su se setili da organizuju roditelje u setnju do OS IR kao da roditelji ne zele i ne umeju sami da odu.
    Tuzno, pretuzno! Nema ko u skolama da razgovara sa decom, a postoje zaposleni koji su edukovani i strucni za to. Zato smo sa skolstvom tu gde jesmo. Ministarstvo isto cuti. Mozda ce se za 5-6 dana neko setiti da se obrati deci, roditeljima…

  3. Ne vjerujemo da ce AV ista pametno uciniti, posebno da se uklone otrovni rijaliti Mitrovica i Marica. To su njegovi prijatelji.
    A on uvijek svojima pomaze da se dobro unovce.Nije vazno na ciju stetu

  4. Sve lepo i krasno!
    Čudo nisu tražili da se vrati dostojanstvo policiji i da im se da da obavljaju svoj posao i da svako ko ih mrko pogleda kada su na dužnosti odgovara!

  5. Besmisleno je uvoditi policijski čas, samo će ljudi, a i deca još više otići u psihoze. Sve ostale mere podržavam.

  6. Dok mu keramicari i ostali majstori vode drzavu bice ovako talog od drustva bljak

  7. Jel mislite da neće biti porodičnih ubistava unutar kuće ili dvorišta?

  8. Ali prosvetari će i dalje zbog direktora morati da zataškavaju nasilje da ne bi došlo do Ministarstva, jer su onda nagrabusili i direktor i oni . A sve pod pritiskom roditelja, „moćnih“ i onih manje „moćnih“!

  9. Ne moze se visedecenijsko zanemarivanje i nipodastavanje prosvete, kao i promovisanje nemorala bez cenzure preko medija, zameniti jacanjem snaga represije da bi se situacija vratila pod kontrolu. Potrebne su sustinske promene u drustvu.

  10. Imali smo policijski čas bez razloga i mnogi psihijatri su rekli da će to kasnije imati posledice.

  11. Pa kod prethodnih na vlasti je pocelo, sa ovima se nastavilo, znaci potpuno novi ljudi na svim bitnim mestima u drustvu a ovi svi koji su bili na vlasti poslednjih 20 godina bez obzira na politicku pripadnost u ZABORAV!

  12. To će se koristiti za obračun sa neistomišljenicima.
    Država ne sme ukidati slobode.

  13. Све је у реду осим полицијског часа. Доста је више репресије и психичког малтретирања свих становника ове државе. Убудуће држава онда може увести полицијски час кад год јој падне на памет, исценира неку претњу и одмах нам угрожена безбедност. И то може трајати у недоглед.
    Али бојим се да ће од свих предложених мера увести баш ову да нам опет ограниче кретање, а све остале ће гурнути у ћошак, да нам се мозак додатно испира којекаквим глупостима.

  14. policijski čas i još veća kontrola gradjana neće ništa dobro donijeti

  15. Ne treba nama policiski cas, trebaju nam ostavke nesposobnih i korumpiranih politicara na celu sa Vucicem.

  16. Policija je korumpirana i umešana u sve vrste kriminala.Ministar policije i direktor treba da podnesu ostavku a ne ds zatvaraju i ograničavaju kretanje građana .

  17. Брзо ће распуст.Треба увести полицијски час да омладина и кримоси не лутају улицама. Доста је до 11 h.За стално А не до даљњег! Како се наводи да добро као што се лако навикнемо на све што је лоше.

  18. Da se nisu pravili mrtvi na svaku prijavu, verovatno ne bi ni bilo ovoga u Mladenovcu. A sad bi da treniraju strogocu… -pandurska posla.

  19. Više plaše decu sa ovim nego bilo sta drugo. Policije oko skola kao NA ZAPADU. Divljem!

  20. Necu policijski cas! Ne zelim da me zatvaraju i ogranicavaju mi kretanje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.