Stanovi za 40 izbegličkih porodica u Kruševcu

Ostavite komentar


    1. Bruka! A šta sa nama koji živimo ovde od rodjenja? 20 godina kao podstanar bedne plate,samohrana majka dva sina….i ko mi je šta dao u ovoj zemlji? Bagro jedna lopovska! Gde ste bili kada sam 24.03.1999.na dan početka bombardovanja dobila sina i u jednoj pečeno izašli kući.Ko je mom detetu šta dao u ovoj našoj divnoj zemlje??? I dalje radim ko konj bez rešenog stambenog pitanja i ko zna koliko nas je još dok vi dajete izbeglicama! Ali stoji jedno- da jedem bajat hleb neću biti član bilo koje partije! To je moje opredeljenje ,a vi poklanjajte izbeglicama koje su tamo negde već imale lep život pa im ovde učinite još lepšim a mi gradjani Srbije će mo i dalje živeti privatno….Bruka

  1. Svaka čast. Lepo. Treba pomoći svakom! Pitam se samo, kada će se pomoći Srbima iz Srbije? Od 90-ih se sve daje izbeglicama iz ex yu i to počev od cigareta, preko smeštaja, struje, hrane, troškova eko stana, komunalija, radnih mesta, davanja punih plata bez rada… Za izbeglice iz celog sveta imate, a za trudnice i samohrane majke nema? Ovako li se povećava natalitet i zadržavaju ljudi da ne idu trbuhom za kruhom u inostranstvo??? Mislim da je krajnje vreme početi da na prvom mestu konačno pomognete ljudima koji su do 1990-e rodjeni u Srbiji i njihovoj deci, a posle svima ostalim, šta ostane.
    Znam da je to za političare težak posao, obzirom da je većina njih „Izbeglica“!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.