Stari studenti nezadovoljni predlogom o produženju njihovih studija: Očekivali smo trajno, a ne kozmetičko rešenje

Ostavite komentar


  1. Podrška za stare studente, treba im se omogućiti onaj program po kojem su i upisali.

  2. Zašto je problem da se prihvati jedno od dva ponuđena rešenja? I kako su izostavljeni predstavnici starih studenata iz dijaloga sa ministarstvom? Ovaj „da se nađemo na pola puta“ dogovor biće sigurno od koristi mnogima, ali i dalje nije rešenje za sve studente…

  3. Poslednja rečenica članka je sve rekla. Toliko se zaista bave nama. A mi samo tražimo upisom stečeno pravo.
    I odmah da se ogradim, pošto ima uvek i negativnih komentara – slobodno nek posle odlučuju oni kojima pokucam na vrata za posao jesam li ja adekvatna, nemam problem sa tim. Kome smeta sad što ja hoću da učim i spremim najteži ispit onako kako smatram da treba, a uz sve obaveze i prepreke? Nek traje i 12 godina, ali nek se zna da nikoga ne koštamo i ne ugrožavamo, to nek se podvuče! Svi smo apsolventi, sa odslusanim ispitima i dolazimo na ispit kad i mlađe kolege, kod istih profesora!

  4. Red je da se pitaju i predstavnici starih studenata kako bi se ovo pitanje dugoročno rešilo.

  5. Obecano je javno 10 godina.. A onda je sada odluceno na 3.. Da nije obecano pa i nekako, ali kada vec jeste.. Ne razumem zasto je neko pogazio svoju javno datu rec..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.