Stefanović izborom advokata Hrkalovićki poslao poruku i pre nego što je informativni razgovor počeo?

Ostavite komentar


  1. Ko bi to očekivao od tužilaštva? Zagorka, mlada ste žena, ako se neko pošten nađe sutra na Vašem mestu, Požarevac će privremeno dobiti jednog stanovnika više. Možda i na 20 godina.

  2. Vucic daidmah podnese ostavku.On je glavni odgovorni zbog stanja i afera u policiji .Njegova umesanost u sve pore polutickog i ostalog zivota je ogromna.Ako on ne podneseoctavku da se trazi njegov opoziv.Dosta je vise njegovi manipulacija.

  3. Ovu Zadrugu SnS-a stvarno netreba pratiti.Bolja je Željka Mitrovìća.

  4. Kakav haos,neko bude hapšen za kutiju žvaka dok ovakvi slučajevi kao španske serije lagano prolaze.

  5. Svi preskacu glavno pitanje sta je sadrzaj prisluskavanih razgovora sama cinjenica koju hrkailovicka spominje je 1800 snimljenih razgovora presednika sa ljudima iz kriminalnog miljea …svaki komentar je suvisan …

  6. Kako Jovanjica namestena? Ili je pronadjeno uzgajaliste marihuane ili se nama ucinilo da smo videli Vulina u berbi?

  7. Osoba A: „doktorka psihologije“, nije radila u struci. Prvo zaposlenje: tatino poljoprivredno gazdinstvo u Pozarevcu. Hobi: stadioni i huligani
    Osoba B: doktor menadzmenta. Sportista: crossfit. Specijalizacija: „Nebojsa iz Beograda“.
    Sudija: Z. Dolovac
    Zrtva: Srbija
    Svedoci: Srbi
    Kazna: 0

  8. Ako neko kontaktira 1500-1800, puta sa ljudima iz kriminalnog miljea sta je sadrzaj mozda neki recept za mlevenje mesa komentar nepotreban..

  9. Razvlacite ,sada to sto duze po sudovima ,I na kraju ce te biti slobodni oboje ,zato sto ovde nema pravde a vi ste jedna ekipa bili. Ko je nju doveo na to mesto ,pa vi gospodo iz SNSa ,a toliko ima postenih ljudi ,sa po cetiri fakulteta I tri
    doktorata . Djuka nek prica da je Jovanjica namestena ….pa kako ….,sigurno je Mali Senta ,krisom sadio marihuanu da bi vam napakostio ,a vi ste plevili paradajz ,da bi kad kupuje Premijerka bio sto krupniji.

  10. Hrkalovićka ima dve drame, Stefanović 4 litre, što je 10 kamenova. Šta tu nije jasno?

  11. Baš je seksi dama…fino je gledati i slušat .Koliko je kriva jasno se vidi iz k.d.koje joj je stavljrno na teret,,trgovina uticajem“, m daj..ccc, djelo smišljeno samo da se može vršiti smišljeno i osvetničko proganjanje ciljanih ljudi..može svako da se goni, čak čistatica direktora neke firme.Baš ženu maltretiraju da bi na kraju bila oslobođena, jadno i žalosno…

  12. Umešana i sve se kao zna a ona na slobodi.Kakva je ova država neznam.

  13. UJDURMA DRŽAVNA I TO PRVOKLASNA.
    SVAKA ĆAST REŽISERU RAVNOG MU NEMA SVI OVI DESNIČARI KOJI SU SE IZMIGOLJILI A SADA VEĆ IDU U PROŠLOST DOLAZE DA IM av DAJE PREFAVANJE KAKO DA SE PONAŠAJU U SVOJIM DRŽAVAMA I DA OPSZANU KAO I ON.

  14. Ma cela vlada je pod znakom pitanja poštenja i lojalnosti prema državi tj.narodu!!!.Jeremić prodata duša. Sami proizvoditi te gluposti.Zašto je Beliguk na slobodi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.