Stefanović: Napadi na policajce su nedopustivi

Ostavite komentar


  1. Policajci nisu ni bolji ni gori od ostalih građana.
    Političari koji zloupotrebljavaju policiju su zločinci.
    Trebalo bi valjani ljudi iz policije da pruže neki otpor svom lažljivom šefu.

    1. Na zalost niste u pravu. Policajci u Srbiji jesu gori od ostalog naroda. Koliko je policajaca stupilo u tu sluzbu da stite građane, red i zakon? Mozda 1%… Ogromna vecina policajaca je obukla uniformu jer im je to zgodna prilika da sticu protivpravnu imovinsku korist…ili iz nekih jos gorih pobuda, sto se videlo na nedavnim primerima usputnog sutiranja coveka koji lezi na zemlji, ili prebijanja autisticnog decaka. Takva je policija u Srbiji, mnogo gora od prosecnog građanina. A npr na suđenju se veruje na rec policajcu nasuprot reci obicnog neosuđivanog građanina.

  2. Gospodine diplomac, ti bakljaši i huligani su vaši i vi ste ih ubacili među narod da prave nered pa je onda policija tukla nevini narod. Kako vas nije sramota da obilazite povređenog policajca ka d vi krivi za njegovu povredu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.