Stefanović: Moguće zakonske posledice zbog blokade puteva

Ostavite komentar


  1. Kada je MUP blokirao grad danima zarad „proslave rođendana“, to je bilo u redu? Kada LGBT populacija nema višenego policije blokira grad, i to je u redu. Ali kada običan građanin pritisnut neizdrživim nametima protestvuje, e to ne može. Epa nemate pojima o demokratiji, g.ministre, i bolje da je ne pominjete, jer takav sistem koji bi vama bio po volji, u literaturi nazivaju fašizmom!

    1. Gospodine, ispašće da branim ovoga čoveka koga, kada vidim tri dana nemam sreće. Ali, uprkos mom ličnom gadjenju, moram Vam reći da apsolutno niste u pravu. Svako ima prava na organizovan protest, na demonstracije ili okupljanje ali, NIKO NEMA PRAVA DA, KAD GOD MU SE PROHTE, IZADJE NA ULICU I BLOKIRA SAOBRAĆAJ. TO JE ISTO KAO KADA BISTE ČOVEKA NATERALI DA TRČI A STAVILI MU RUKU NA USTA. To dovodi do INFARKTA. Kada se neke demonstracije najave, ljudi, koji imaju posla, ljudi koji neke obaveze moraju da obave, mogu da se organizuju i planiraju drugu rutu i tako izbegnu ove kolapse koje svakodnevno gledamo na našim ulicama. Šta je sa pravima i slobodama onih drugih? Kako oni da dodju do tih svojih prava? Da se naoružaju bejzbol palicama i na taj način prokrče put kroz postavljene prepreke? Nije važan ovaj čovek, on jeste i on želi da bude marioneta, važni su ljudi. Oni mali gradjani, kojima pored egzistencionalnih problema nisu potrebni i ovakvi problemi. Na kraju krajeva, koga najviše pogadjaju ovakve blokade? Nemojte mi reći da su to pripadnici aktuelne oligarhije na vlasti?!

  2. Sta je gore nego udariti po dzepu onoga kome je isti prazan….Udri milicijo!Zvanican zahtev?Ne priznaje se vapaj naroda pod jarmom?Zasto nezadovoljne gradjane nazivate pristalicama Djilasa, Jankovića,Obradovica? I na kraju zar je u demokratskom drustvu zabranjeno imati razlicito misljenje od vlasti….Zar Djilas ,Jankovic, Obradovic…nisu legitimni predstavnici dela glasackog tela?Ko je u ovoj drzavi najveci lopov ako nam vlast sve vreme drzi ruku u vec zaduzenom dzepu?Da li je to nacin da zastiti interese nase dece koju verbalno instruira u napadu na ljude u blokadama.Ni korak niste napravili od doba kada ste vec jednom nas narod doveli do dna…a ni sada nam se bolje ne pise.

  3. Koliko ste naplatili onom što stao na mostu da se divi „Beogradu Na Vodi“??

  4. Doktore, kakva je kazna za jednog običnog državnog službenika koji mi ukine ustavno pravo i neće da mi overi zdravstvenu knjižicu, jer tako je rešio? Doktore…

  5. Dragi ministre zašto niste odredili zakonsku kaznu svom šefu koji je i javno priznao prekršaj. Ili za neke likove ovde zakon ne važi. Kako ćeš moći da ideš ulicom a da ne crveniš kada svo ovo ludilo prođe?

  6. Represija. Nece proci ovo vlastima. Narodu savet – izbegavajte pumpe masovno jedno mesec dva pa ako je premijerka zaista u pravu da ovde drzava ne uredjuje cene i da je slobodno trziste i vlada zakon ponude i potraznje onda bi cena goriva trebala da padne ispod 100 din . Niste rodjeni u kolima strpite se par meseci bez auta . Lepo je vreme prosetajte vozite bicikl, idite busem itd. Kad se pumpadzije budu zalile i budzet ostao bez pdv-a skinuce se neke akcize i eto goriva na 120din. Zanima me kako Vucic objasnjava to da stranci svi koji prodju kroz nasu zemlju niko ne sipa na nasim pumpama nego nas zaobilaze? Jel su i njih Jankovic i Jeremic podgovorili???

  7. Pa zar treba da vam se uputi zahtev za umanjenje aksiza, a kada ste ih uvodili nije trebao zahtev za tako visoka zahvatanja države ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.