Stefanović: Nisam zadovoljan presudom državljanima Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Nebojša Doktor iz Beograda umesto da radi svoj posao kudi tuđi. Sećamo se kakav je bio odgovor vlasti posle ubistva zorana đinđića, brzo su imenovani očigledni krivci i manje više svi pohapšeni. Plašim se da će se na hapšenje oliverovih ubica čekati do promene vlasti. Jasno su imenovani kriminalci iz mitrovice koji uživaju zaštitu naše vlasti i njenih koalicionih partnera sa kosova a doktoru su sudije krive..

  2. Zar se nije svojom javnom deklaracijom, da "nije zadovoljan odlukom pravosudja" vec umesao i prejudicirao gosin Dr Nebojsa Stefanovic ? Hoce li neko da nauci ministre kako se ne upada u sopstvena usta i ne saopstavaju oksimoroni medijima ? Najposle izvrseno je brutalno preskakanje preko osnovnog pitanja- ko je i iz kakvih razloga pozvao tu bulumentu u Srbiju, na derbi? To je pitanje svih pitanja ali se zaobilazi u sirokom luku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.