Nebojša Stefanović u video obraćanju: Dijana Hrkalović bila na odmoru u Izraelu sa jednim od pripadnika kavačkog klana, koji je i vođa navijača Partizana sa Karaburme (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. U svakom momentu najmanje 100 policajaca može da posvedoči o teroru Dijane Hrkalović! Stefanović je kriv jer joj je verovao! Dijana je bila zlo i pravi psihopata. Nema ko je se nije plašio. A onda izjavljuje da je emotivac. Je li joj se srce steglo i kad je smestila inspektoru Dejanu Joviću? Uništila mu je karijeru, porodicu i na kraju život. Zbog nje je jedna ispravna službenica izvršila samoubistvo. Niko u MUP ne zaboravlja zlodela Dijane Hrkalović. Zaslužuje da trune u zatvoru.

  2. Meni je fenomenalno sto se medjusobno ujedaju, a cuvaju lik i delo velikog i dragog vodje. A kao svedoci saradnici ce skoro pa sutra da ga strpaju na dozivotni zatvor u Zabeli.

  3. Hajde Ministre, pa ovo ti nije nikakvo objašnjenje, samo govoriš kako nešto nisi, niti bi, a objasni ti kako je ona bila drugi čovek policije, tebi direktno podredjena, gde si je ti postavio, a da ti NIŠTA nisi znao, ništa odlučivao, i da je na kraju nisi razrešio dužnosti… Pusti te bajke, tvoja je u najmanju ruku moralna odgovornost, i ako imaš morala, i bitniji ti je od funkcije, podnesi ostavku, pa makar tako donekle operi svoj obraz…..A sud neka radi svoje….

  4. P. S. Oboje su odgovorni, nećemo vagati krivicu Mi, neka sud uradi svoje…. Da vidimo sada jesmo li pravna država i ima li pravde i za Njih, a ne samo za sirotinju…..

  5. Ovde se otvaraju mnoga pitanja,1dalije državnog sekretara predložio i postavio Beli vuk ,2 ko više „voli A.V.“ona on ili možda Đuka 3 dali je dotični možda čuo za ostavku kao „moralni čin“nakon evidentnih „propusta“4 dali je moguće da njegovo veličanstvo „voljeni“ misli da sedi sa njima na više stolica kao i u spoljnoj politici,5 predpostavljam na šta će konačno da sedne i na „žalost svi mi“???

  6. 1) putovanje u inostranstvo
    2) putovanje u Izrael
    3) putovanje sa navijacima?

  7. Ulazimo u završnu fazu šarade zvane kumovski obračun. Ceh plaćamo mi.

  8. U tekstu se ne spominje da je Stefanović izjavio nesto povodom optužbe, da je eventualno prisluškivao predsednika.

  9. Hrkslovicka je opasan tip, zmija. Stefanovic nije odgovorio najbitnije stvari. Djukanovic je kvaran tip. On radi prvo o Vucicevoj glavi, a onda i o Stefanovicevoj. On radi samo u korist svoju. Vucic po ovom pitanju ispada naivan.

  10. Banda se razbila na vise bandi.. bice zanimljivo..uhapsice Stefanovica kada uvede RF sankcije..da pokrije medijski..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.