Stefanović: Uhapšeni kapetan prvi napao aktiviste SNS

Ostavite komentar


  1. Pitati bilo sta ovog glavnog Vucicevog bota Nebojsu iz Beograda je gubljenje vremena. On kao i botovi koji nas uznemiravaju na kucnom pragu znaju kakva ih buducnost ceka nakon beogradskih izbora. Na Beogradjanima je da kazu dosta za ovu politicku posast.

  2. Mora da je Stefanovic bio tamo pa zna sta se desilo.Pa kome ce da veruje jednom kapetanu VS ili aktivistima SNS-a

  3. Da,da,veoma je bitno ko je prvi poceo,za sled buducih dogadjaja.!!!Mozda je Jelena prva zapocela,mozda je portir napao bagere…Cackate mecku,kao devedesetih,na suzenom prostoru vlasti…??

  4. Sta traze vasi „aktivisti“ na vratima stanova? zasto to niko drugi ne radi u Srbiji osim vas? Da li ste obavesteni za svetinju kucnoga praga i privatnosti?

  5. Neša iz Beograda ne laže baš uvek. Eto, Vučić mu je pročitao doktorat i kompetentno izjavio da nije plagijat.
    Srbijo, Srbijo, šta si dočekala?!

  6. Kako ce te ljudi vi da zivite kad prodje ta vasa patoloska vlast. Kako ce te sretati ljude po cesti, kako ce te moci bez maske, mraka, skrivanja…da se pokazete ljudima…aman zar nemate ni mozak ni dusu ni obraz

  7. I, evo neizmerne ljubavi, patriotizma i odgovornosti prema svojoj zemlji od zakletih zaštitnika iste… Stranka na prvom mestu a poluge vlasti, kada brane prava građana, i svoja, pravo u zatvor. Kakva bedna zemlja. Svaki mlad čovek, što pre , ako hoće da se spase ove nakazne vlasti koja opstaje i traje na besraman i nezakonit način, treba da ode odavde.

  8. „On je bio pripadnik specijalnih jedinica, država je platila njegovu obuku i trening, a napao je devojku, koja mu nije ništa uradila…“
    Pa, nije bas da mu nista nije uradila, imala je spisak sa njegovim imenom, koji je jedino od tebe mogla da dobije.
    Dakle, ne zelimo zamene teza, objasni nam odakle joj spisak.
    I kako te nije sramota da optuzujes casne ljude?
    Sta si ti uradio za ovo drustvo, ovu drzavu?
    Sedi negde, razmisli, uporedi se sa covekom koga si napao bez razmisljanja, ukoliko imas trunku, ali, truncicu morala, shvatices da je taj covek za tebe nedostizan san.
    Sram te bilo.

  9. Ovaj bot se odaziva na ministre, cak ga i drugi tako dozivljavaju…a covek nema pojma ko mu glavu nosi, ko njegovom glavom misli…cudo nad cudima da disemo i zivimo kad se ovo zlo nametnulo za prve ljude u sistemu

    1. Imaju spisak vojnog visokog staresine,sto treba da je kaznjivo.Kad sam sluzio JNA nije se smelo napisati kuci ko ti je predpostavljeni komandir voda.

  10. А шта су то тражили „активисти“ код Капетана? Да га увере како је добро гласати за СНС? Као што је мој син добио упозорење, ако не гласаш за Вучића, размисли где ћеш у будуће радити!
    Зар је то демократија коју продајете?

  11. Zaista kada se pogleda nas ministar policije ima se šta i videti
    Plagijator zbog koga je čak i jedna pametna glava kao Verbic crveneo sada nam „govori istinu“…..kako se šta odigralo
    Čak i da jeste tako pripadnika vojske hapsi vojna policija
    Ali pošto znamo ko je ministar vojni onda ništa. … lazljiva SNS bagra
    Imaju spiskove…videh lično kada su došli na moj ulaz…pitaju za ljude u stanu poimenično. ….

    1. Prave spiskove i verovatno ce iz njih odrediti ko ce dobiti zute trake,kao za vreme fasista.

  12. Ljudi, budite pametni, lazite smesne aktiviste! Lepo im kazite da glasate za SNS! Ajde malo da im unistimo prognozu!

    1. Gospodine Petrovicu, da imamo dovoljno pametnih i cestitih, ovaj „dr“ bi konobarisao u nekom prigradskom kaficu

  13. Opet zamena teza,državnom činovniku ne treba da bude bitno da li je neko nekoga napao,to će da utvrde istražni organi,osnovno pitanje je odakle njima spiskovi sa podacima svih ukućana i ko im je to dao.Da je normalna država policija i tužilaštvo bi te stvari istraživale.

  14. Slino slinava, pi..ka ti materina poltronska. Ti da nešto znaš, ne bi se toliko uvukao u dupe tvome gazdi. Gazdi, jer si ti rob, poslednji nivo ljudskosti, ali tebi to odgovara jer si takav, nikakav. Tvoji „drugari“ sa kojima si išao u školu su ti dali nadimak Slina, jer si ceo život poltron i dupeuvlakač. Pizda vam materina, da vam pizda materina, svima vama poštenima.

  15. Ministre lažeš ko Minhauzen. Vaši na terenu maltretiraju redom ljude . Upadaju u kuće i silom hoće da nas ubeđuju. Biće tako i na izbornim mestima nasilja.

  16. Policija hapsi kapetana Vojske Srbije zato što ne dozvoljava da kućnom pragu, da njega i njegovu porodicu maltretiraju SNS huligani, zvani lovci na sigurne glasove. Ja ovak i slične tekstove šerujem na svoju Facebook-u stranicu. Neka ostane neki trag, kao neki dnevnik beščašća. Nadam se kad jednog bliskog dana odu sa vlasti da će nego d aim sudi zbog ovih i sličnih krivičnih dela.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.