Stefanović: Uhapšeno 360 osoba u akciji "Ares"

Ostavite komentar


  1. Kakva providna magla za guske. Sad kao svi imamo tzv.vulinovsku dioptriju pa ne vidimo otvorena gladna usta i radikalizaciju štrajkova, ali ćemo da blenemo u direktne prenose maloumnih akcija pompeznih imena gde srpski čak norisi, stiveni sigali i ini superheroji pod vođstvom dr sline osujećuju državne udare i kriminale nikad viđene u istoriji. Ostavite nas bre bar nedeljom da na miru pročitamo novine kao ljudi.

  2. Bravo "Neregistrovani citalac" o tome i ja razmisljam. Lepo se fascikle pakuju u fioke da bi se izvukle za reklamne potrebe kad god je potrebno.

  3. Bas pregalacki napor i postignuce..!!!.Do sledece akcije impozantnog imena i dostignuca.Brojke i slova,kao i procenti u svim Ministarstvima Vlade Srbije…

  4. Piši češće (čuj mene!) nereg. čit. Pogodio si usred sride ovu smešno-žalosno-tragično-bezobzirnu vlast koja slinavi dok mi krvarimo.

  5. Ove demonstracie "silovanja" zdrave pameti javnosti bi bile prebavljive kada bi barem stigla i kakva presuda ili barem krenuo kakav sudski proces!

  6. Klasična lagarija SNS-a. Do podne lažu sami sebe a od podne sve ostale. Inače, nedavno najavio Bratislav Gašić da će posetiti jedan od "terenskih ureda" Službe, pa se "lokalci" tamo polomili da ga što bolje dočekaju: Pojedine službenice se našminkale i promenile garderobu, misleći da će time popraviti ono što se popraviti ne može; spremačice čupale travu na parkingu za šefove, a šef obezbedjenja koga zovu "Akademik" jer ima kupljenu diplomu se sa sve kravatom ustrčao po klozetima menjajući pregorele sijalice a sa nadom da će Gašić ulaziti unutra da proverava kvalitet sanitarne keramike. Kad ono, Gašić ne dođe pa ovi kažu šefu obezbeđenja, možeš sada da vratiš pregorele sijalice, ionako smo i do sada to radili u mraku. To što im ljudi sede na polomljenim stolicama je nebitno, ali zameniti sijalice pred Gašićev dolazak jeste.

  7. opet zaboravio tatu!-(Gde mu je ona plavuša,blagotelećeg pogleda!?)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.