Stefanović: Uvodi se predmet „Osnovi bezbednosti dece“

Ostavite komentar


    1. sve se to uči u školi, i deca nauče, ali onda gledaju kod kuće pink, ostale trovače, Av na svim kanalima, i sav trud profesora pada u vodu, dno je blizu sa ovom diktaturom,…

  1. Vazno je da decu i obrazovani i strucni ljude nauce o bezbednosti saobracaja i o raznim opasnostima sa kojima se mogu sresti na putu do skole i li negde u gradu i kako najbolje da odreaguju, ne dovodeci sebe u neku opasnost.

  2. Za prvake je ovo izuzetno bitno, naravno i za ostale, ali prvaci na startu da krenu dobro.

  3. Ideja je dobra. Kada sam ja išao u osnovnu školu, a to je bilo pre mnogo decenija, u okviru predmeta OTO (opšte tehničko obrazovanje) postojala je nastavna oblast – Šta znaš o saobraćaju. Dobro je da sadašnja vlast vraća stare ideje u škole uz nove nastavne metode.

    1. informiši se malo, sve se to i sada uči u školi, kroz tehniku i druge predmete, ovo je samo populizam nesposobne vlasti, sa mega-sega naprednim tupavcima, koji sebi daju na značaju da bi ih AV diktator još uzdigo, a nas sveo u geto, osvesti se,… ovo je dno

  4. Svakako da je bezbednost dece nesto o cemu svi trebamo da brinemo, tako da podrzavam uvodjenje Osnova bezbednosti dece i u prvom razredu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.