Stižu nove novine „Nova“

Ostavite komentar

  1. „Verujemo da čitaoci u Srbiji vape za pouzdanom dnevnom novinom, …“ Mozda ce United Media angazovati i bar jednog LEKTORA! Mene tabloidi ne interesuju, ali smatram da je veoma neozbiljno kada se u ozbiljnim novinama (ili onima koje na to pretenduju) tako cesto pojavljuju ne samo pravopisne, vec i gramaticke i stilske greske. Dakle, postovani: „Verujemo da citaoci u Srbiji vape za pouzdanim dnevnim novinama…“ Novine postoje SAMO u mnozini.

  2. Ovo jeste ružno, ali je i nužno. Informer mora da ima svog opozicionog pandana, inače prosečni Srbi neće imati celu sliku. Trenutno su mišljenja da je mali alek bog i da je Đilas demon. Treba da shvate da je i mali alek demon, čak mnogo veći od Đilasa i da im je zbog njega u frižideru posebna umesto sremske.

  3. Kako se pretplatiti na list Nova, koji bi dobijali moji roditelji u Knjazevcu…

Ostavite komentar

Društvo

U Srbiji danas toplo i vetrovito vreme 7

U Srbiji danas toplo i vetrovito vreme

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme uz slab i umeren, a na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno jak istočni i jugoistočni vetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Naslovna strana

7. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.