Studenti ofarbali glavna vrata Filološkog fakulteta u pink (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Imam jedno pitanje za ove prosvećene studente. U moje vreme ( bar na matematici gde sam studirao) nijedan ispit se nije mogao preneti u narednu godinu, dakle ili očistiš godini ili je ponavljaš, nije bilo jednosemestarskih, ali jeste trosemestarskih ispita, bila su svega tri ispitna roka. Sad je fakultet lakši od ozbiljne srednje škole, studentima se podilazi na sto načina, a oni se više bave politikom nego fakultetom.

    1. Očigledno nisi naučio da razmišljaš svojom glavom na tom fakultetu, pa ne razumem čime se onda dičiš. Šta je tvoj savet studentima? Da čiste ispite i ne obaziru se na stvari koje se dešavaju oko njih? Očigledno je tvoja generacija primenjivala takvu strategiju, zbog čega nam je društvo danas takvo kakvo jeste.

  2. Studenti su u moje vreme bili medju najnaprednijim slojevima drustva. Imali su osecaj za pravdu i reagovali na nepravdu. I zato su bili cenjeni i uvazavani od ostalih slojeva. Sada, cini mi se, samo misle na licne interese. Za to nisu oni krivi nego oni koji su ih tako naucili i ulili im u glave neki drugaciji sistem vrednosti

  3. iskreno ovome se nisam nadao….. Koliko treba da ste primitivac pa da uništavate nešto što ima istorijsku vrednost? Koliko mozak ili koliko mali treba da vam je mozak -tj koliko malog kapaciteta da uništite nešto što ima skoro 200 godina trajanja? Sad bi neko rekao: Pa šta, to su samo j..n. vrata.Znam nije Luvr ili Uffizi ali to je šta je.Drugu istoriju nemamo.Kakva je takva je. Zamislite nekog nazovi prosvećenog buntovnika koji je iznad vlasti u Francuskoj ili u Italiji da tako nešto uradi? Nećete ga naći ali u ovoj zaostaloj Balkanskoj kloaki naći ćete ih na pretek. Drugim rečima ali niste u stanju da budete iznad takvih osoba koje treba da kritikujete i protiv kojih treba da se borite svim zdravorazumnim sredstvima nemojte barem biti u njihovoj ravni ili gori od njih. Ovo je čisti autogol. Sramota takozvane buduće elite . Katastrofa.

  4. Dobri moji, iskače vam pop up sign up form kad se klikne na slike u ovoj vesti, ispravite to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.