Studenti protestovali na platou kod Filozofskog zbog uvredljive izjave voditeljke TV Happy

Ostavite komentar


  1. Koliko nam jos godina treba da saznamo da ova vlast preko svojih medija zna da komunicira samo sa podanicima a ne sa ljudima. Zato pamet u glavu i olovku u ruku 3. aprila!

  2. A kad opozicija godinama tvrdi da destine hilljada ljudi dolaze na mitinge za sendvič i kilo brašna, to nije uvreda.

  3. Voditeljka opskurnog TV kanala se ovako, ispotiha, javno nudi da bude kupovana – više puta, ako može. Jer, poruka je – zna ona kako se to radi.

  4. Mozda se naprednjaci i njihove TV stanice iznenade kad u nedelju studenti podrze opoziciju ogromnom broju a njih nije malo .

  5. Lažu dušmani! 2000 din je start, 500 din po km dnevna a 700 din po km noćna, nedeljna i praznična tarifa.

  6. Voditeljka je stvarno pogrešila eto Ćuta vam dao 1500. A nije uvreda nazivati ljude na mitinzima botovima, sendvičarima i SNS plaćenicima.

  7. Studenti su jedno veliko razocarenje za ovo vreme u kome zivimo, postali su paraziti ovog drustva, pravi beskicmenjaci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.