SUBNOR: Autori ‘Junaka doba zlog’ da se izvine premijerki zbog poređenja sa nacistima

Ostavite komentar


  1. SUBNOR jos zivi od stare slave…?? Verovatno se jos cesu o Budzet, i druge privilegije, a bogme pevaju i himnu Boze pravde…Verovatno ce glasati i za POKS…!!

  2. Borci NOR-a su 99% umrli, a 1% ima 95+ godina, ko je preuzeo ovu organizaciju i pečat da piše fantomska saopštenja u tekstu ne piše.

  3. Dakle,nakon gluposti sa Hepija i traženja Izvinjenja Vojsci,dolazi tuk na luk iz SNS u montaži za Izvinjenja Čaletu, u atmosferi demokratije i
    naprednog društva.Nemate mere u svojoj ludosti i bezobrazluku..

  4. Poređenje je bilo u njenu korist, kao moguća izlazna strategija ako recimo ne prođe kao svedok saradnik.

  5. Nisam znao da jos uvek postoji SUBNOR. Ako su posli u partizane sa 10 godina sada imaju 90 godina a nesto kasnije sada imaju blizu 100 godina . Jedino ako su u SUBNORu nihovi unici onda ova vest ima smisla.

  6. Kome ko da se izvini!!!! Ona je unuka USTASKOG SATNIKA!!!! OLICENJE SKRNAVLJENJA PRAVOSLAVNE VERE, PORODICNE TRADICIJE I SVEGA PRIRODNOG OD BOGA DATO!!!! DOKAZANO DA JOJ JE BRAT UZ NJENU POMOC STEKAO BOGATSTVO, DOKAZANO DA JU JE DOVEO ZLIKOVAC TONI BLER!!!! DOVOLJNO ZA OPTUZENICKU KLUPU SA KOJE CE PROPEVATI SVE OSTALO!!!! NISU DOKAZI SAMO U FIOKAMA ONIH KOJI IH DRZE NA POLOZAJU ZARAD SVOJIH CILJEVA!!!!

  7. Da. A kako ono bese kad je premijerka aktivnost( gradjansku) reditelja Markovica okarakterisala kao fasizam? Ocutaste to. Dopalo vam se , ili tako sefovi kazu?

  8. Gospodzu Čaleta gorecitirani Joseph Goebbelß kada bi video – načinio bi naklon do poda. Tako da, gospodo SUBNOR, kod vas je očigledno vreme učinilo svoje. Ne znam dal’ još imate članove rodjene u pretprošlom veku, al’ tako mi deluje ovo vaše pisano priopćenje.

  9. Pa gospodo i drugovi borci gde ste vi? Nigde vas nema, ne čujete se živi. Gde ste vi drugovi borci da pomognete narodu da se izbori za čist vazduh, za čistu vodu i zemlju? A što niste tražili da se premijerka izvini što je ljude koji su izlazili na proteste i blokade nazivala fašistima. Što ne podigoste glas da osudite Marića koji ispljuva i izvređa sve Srpske vojnike? Zavukli ste se u mišje rupe! Sram vas bilo!

  10. Molim vas, da objavite ko čini SUBNOR i koliko košta građane Srbije, ova režimska družina.

  11. Koji , be SUBNOR , to su SMOR – „Stranka Mrtvih Oslobodilaca Ratova“!
    Jedva čekam da se jave nosioci „Partizanske spomenice 1941.godine “ !
    Srbija je opšta ludnica !

  12. Pa ona je potomak , opšte je poznato gde ima dedinu vikendicu… Koliko znamo deda joj nije bio partizan…

  13. To komunisti vi i ne znate da postoji opozicija . Ovo se zove glas opozicije. Kao u vreme SLOBE…. samo napred komunisti…

  14. Zapravo u Srbiji se nista nije znacajno izmenilo od starih dobri vremena. Jos uvek je tu SUBNOR, TANJUG, UDBA JNA Narodna Banka i mnoge partije i stranke koj nisu daleko odmakle od bivseg i sadsnjeg SK i ako se drugacije zovu. Jos uvek je zemlja orijentisana prema nesvrstanima tu su samouprave i mesne zajednice i mnogi atributi propale drzave pogotovo MIP zasnovano na starim principima mrznje. Jos uvek se tu i tamo pojavljuju mrzitelji kapitalizma i ako smo se od njega zadzili oko 40 milijardi dolara od cega se finansiraju mnoge organizacije koje sam pomenuo pogotovo penzioneri i drugi u ovom ambivalentnom drustvu upropastitelja Srbije.

  15. Kada bi se suzdrzali od sopstvenog nagona da nekoga nazovu Gebelsom, da ih covek i razume, ali ko uopste pita matorce od 90 godina sta oni misle o ovoj tematici. Cudo je da su opste gledali N1 ili je to neko umesto njih pisao saopstenje. Svasta je moguce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.