Subotica: Podela tipskih kanti za stanovnike Višnjevca i Bačkog Dušanova 1Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica saopštilo je da će od 11. do 28. aprila deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u mesnim zajednicama Višnjevac i Bačko Dušanovo.

Podela tipskih kanti biće radnim danima od 8 do 14.30 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da ih preuzmu u prostorijama Kluba penzionera u Čantaviru, na adresi Bolmanska BB, od 11. do 28. aprila, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počev od 1. maja, preduzeće će izdavati račun u skladu s važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u junu, a odvoženje otpada iz Višnjevca će se sprovoditi svakog utorka, počev od 9. maja, dok će se iz Bačkog Dušanova otpad odvoziti svake srede, počev od 10. maja, u periodu od 6 do 14 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari