Subotica: Vanredni inspekcijski nadzor u Centru za socijalni rad zbog nestanka devojke

Ostavite komentar


  1. Nema komentara. Kao da nesrećno dete nije bilo ničija briga. Koji je razlog stradanja, ubistvo ili samoubistvo. Šta i ko je naveo na samoubistvo, ako je to istina. Ta vrsta suicida je takođe ravna ubistvu, iz nehata ili namerno…ako se osoba dovela u takvo stanje nemarom, zlostavljanjem, zanemarivanjem, omalovažavanjem…
    U ovim trenucima, treba javno i decidno navesti imena i prezimena i stradale osobe, bioloških roditelja, razlog osta vljanja u hraniteljsku porodicu, koju kod koga….sa koliko druge dece, dtarosti, uslova, škole, centra za socijalni rad…nadležne, sve poimence,..jer neko ko bude čitao, sigurno će imati još neke informacije, koje bi posle provere, mogle doprineti razjašnjenju i sprečavanju istih ili sličnih situacija. Neće biti dobro ako se zataška i neko sakrije iza ovog slučaja.

  2. Ko je voditelj slucaja? Imenom i prezimenom! Oduzimanje licence i konacno ostavka direktorice Miroslave Bagavac!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.