Ko su sudije koje su oslobodile optužene bivše članove DB-a za ubistvo Slavka Ćuruvije?

Ostavite komentar


  1. Jadna je drzava koja ima ovakav sud u kojem rade sudije koje su donele ovakvu presudu, mada ne iznenadjuje kada je Srbija neuredjena pravna drzava ,iluzorno je ocekivati da navedene sudije profesionalno obavljaju svoj posao.

  2. Fino društvance. Pažljivo birani saradnici službi. Oduzimaju dah i dižu svaku dlaku na telu. Posebno kad čujem „pustimo nadležne da rade svoj posao“ a znam da ni prava ni pravde nema, ako tako nekoj birangi hoće.

  3. Sve ih lustrirati kada nastupi sloboda. Ako budu u penziji oduzeti im sva gradjanska prava da ih se deca i unuci stide.

  4. Zahvaljujem urednistvu Danas-a na profesionalnom radu. Nadam se da cu jednog dana tako moci da se zahvalim i sudijama.

  5. Jadna smo zemlja sa ovakvim sudijama. Većina iz bivšeg DB komunističko Miloševićevog režima. Podložni potkupljivanju, mitu i korupciji.

  6. Iz svega šta zakljucujemo, da sve sudije imaju zavidno iskustvo i da su postavljene pre dolaska na vlast SNS… Na osnovu te logike trebalo bi da budu i pravedni..

  7. I tako, dokle god se Zagorke Dolovac ne budu preimenovale u Laure Koveči, u Srbiji neće biti prevosuđa.

  8. Svi znamo kakve su nam sudije i pravosuđe. Napravljen je sistem u kojem sudije služe režimu i za to su stavljeni na pijedestal nedodirljivosti. Niko se ne bavi nepravdom koju naši sudovi emituju kao pravilnost. Nevezano za to, šta znači „sutkinja“? Da li to ima veze sa sudija? Šta ako se „sutkinja“ oseća kao rodno neodređena osoba, da li bi onda bila sudče ili sutče?

  9. Sam naslov novina (na slici) koje Curuvija drzi,mislim da vam sve govori.Kako je bilo tad,nazalost je i sad…The end.!

  10. Nije ovde stvar proseka, iskustva ili strucnosti. Namera je bitna i to one senke koja stoji iza svega ovoga….

  11. Koliko vidim većina postavljena za vreme demokratije, pre diktature AV? Da li ovo nekom liči na crtanje mete?

  12. Znaci ovog coveka je ubila neka visa sila isto kao i one rudare u aleksincu.Nema krivca.

  13. A tek da znate kako se sudi u Apelacionom u Nisu, presude im „pisu gradonacelnici i predsednici osnovnih sudova

  14. @No1: Ako ti oni liče na mete ko ti onda liči na pucače? Ovi što su ih upravo oslobodili?

  15. @No1 kakve veze ima kada su postavljeni, sabane? Sto onda nisu odredjeni da sude koje je postavila ova vasa pravedna i postena vlast? kako mislis da su ostali na tim mestima kad i sam znas, i pored toga sto pokusavas da se pravis blesav, da su maknuti svi koji nisu za ovaj rezim? Koliko lopovcina u vladi i u stranci koju branis imas iz prosle vlasti? Ko su ti losi ljudi iz prosle vlasti, a koji sada nemaju pristupa ovoj danasnjoj? Ko je u sustini ta „strasna prosla vlast“, kad 70% sadasnbje cini ista ta koja bila? Naravno da nije crtanje mete, zasto bi bilo? taj ko ima protiv njih nesto zna ih i bez objavljivanja u novinama/ A ne vidim ko bi imao nesto protiv te ekipe kad vidis da sve krimninalce redom oslobadjaju. Ne razumem sta ti nije jasno? Shvatam da je neko ogranicen da shvata i kapira kako treba, ali kod tebe je ocigledno namera da se pravis blesav i pises komentar koji nema veze sa temom.

  16. Na osnovu presuda koje su donosili,treba im ispitati imovinu i poreklo a ispitati da nema nekih ličnih pretnji ,sve je sumnjivo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.