Suša: Dovoljno je da kaže „neću na N1“, to je već crtanje mete i diskriminacija

Ostavite komentar


  1. Zasto AV nece na N1? Jer bi dobio prava pitanja, a ne namestena pitanja kao na RTS-u,Pinku, Hepiju,Studiju B,Prvoj, O2.

  2. Ne razumem ovu priču oko tri studentkinje. Zašto vršite medijsku manipulaciju, a za iste te stvari optužujete Vučića (sa pravom). Jesam neko ko više nikad ne bi glasao za Đilasa i pre bih glasao i za Vučića, samo da se ta lopovčina ne vrati na vlast, ali imam dovoljno mozga da vidim da je stanje u medijima sve gore i gore. I umesto da se bar vi trudite da se stanje poboljša, vi u svim vestima o događaju ispred RTS-a poturate priču o tri studentkinje, valjda kako bi izazvali neke emocije kod nas. A radite upravo suprotno, iz više razloga. Prvi je da postoji više snimaka, i to medija i Youtube kanala koji podržavaju SZS, gde se vide Boško i Borko. Evo i linka: https://www.youtube.com/watch?v=NZmK9jvh5FI
    Na snimku se vidi i kako Boško daje instrukcije tim „studentkinjama“. Možda one studiraju, ali ovde su isključivo politički. Druga stvar je da je ona devojka koja se svuda ističe (mislim da se zove Valentina) veoma iritantna. A kako i ne bi bila kada joj je idol Boško Obradović koji je toliko iritantan da ne bi osvoji izbore ni za predstavnika svoje familije. Srbiji treba jaka opozicija, jer nikada nije dobro kada neka politička stranka ima preveliku moć, ali da bi se to desiloo, potrebni su novi ljudi, manje iritantni.

  3. „Njihovi birači „ne čitaju tu štampu“. Ne čitaju njihovi birači ništa, a kamoli štampu, oni se prosto osećaju. Još kad im Pink, RTS…… sunu u „glavu“ kako treba da misle još više se osećaju.

  4. A i koji će … na N1. Tamo su najkulturniji voditelji, najlepše voditeljke, program od stila i smisla. I šta će tamo neko da truje ekološku sredinu.

    1. Zato mu je naj ugodnije i najlepse sa Sarapom, Zikom sarenicom i Maricem.

  5. Pa jeste strana televizija, sta sad? Ona to ne porice nego se zali ne metu. Pa ako je i meta, ispod repa je! (A prezumpciju da je drugarici Goci bistro u glavi, na stranu).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.