Svaki peti učenik probao elektronske cigarete: To je ravno dilovanju droge

Ostavite komentar


  1. Moja rođaka, inače lekar, kupila je i dala sinu od 12godina da puši električne cigarete.Kada su mu u školi oduzete,jer je pušio u hodniku, majka je napala školu da teroriše dete!

  2. Znate šta, jel možete naći neki realan članak o tim e cigaretama. Mislim da ne treba davati deci i ograničiti ali neko ko je koristio klasične cigare a sada već 2 godine električnu mogu reći da mi je ova mnogo bolja po pitanju disanja i ostalog.

  3. Opet dizanje panike u stilu „jao deca puse elektronske cigarete“. U moje vreme u skolama su se pusile prave cigarete. Dakle, svaka generacija ima svoje. Sigurno se ne moze ovakvih panicarenjem resiti nista, nego edukacijom dece, a u tome treba najvise roditelji da se angazuju.
    Drugo, vazduh u Beogradu niko ne spominje.
    Trece, kradja izbora i nastavak devastacije Beograda i Srbije, uz kopanje litijuma i hiljade tona sumporne kiseline ce sigurno uticati na tu decu!

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.