Svi radovi na OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici biće gotovi do 1. septembra 1foto FoNet/Beoinfo

Gradski sekretar za investicije Luka Petrović izjavio je danas da će do 1. septembra biti okončani svi radovi na kompletnoj rekonstrukciji i dogradnji Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici.

Đaci će novu školsku godinu početi u svetlim i modernim učionicama potpuno obnovljene škole koja sada ima mnogo veći prostor, opremljen po najvišim standardima i sa najsavremenijim učilima, dodao je on

Na raspolaganju im je 30 najsavremenijih učionica opšte i kabinetske nastave, za produženi boravak i predškolsku nastavu, objavio je Beoinfo.

Đaci će imati distributivnu kuhinju sa trpezarijom, biblioteku sa čitaonicom, medijateku, zubarsku ordinaciju i ambulantu, fiskulturnu salu sa pratećim prostorijama i sve što je potrebno za kvalitetno obrazovanje.

Prema rečima Petrovića, izgrađeni su i novi sportski tereni sa pratećim mobilijarom i zamenjena ograda na kompletnoj parceli objekta.

Ukupna površina objekta nakon rekonstrukcije i dogradnje iznosi 5.188 kvadrata, a ugovorena vrednost svih radova iznosi 340.746.000 dinara bez PDV, precizirao je Petrović, podsećajući da je škola
izgrađena 1969. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari