Teodorović: Studenti da insistiraju na akademskim, a ne političkim zahtevima

Ostavite komentar


  1. A sta je ispitivanje falsifikovanog doktorata nego akademski zahtev.Zahtev koji bi morao da se prosiri i na na sve falsifikovane doktorate i fakultetske diplome.

  2. U tekstu se nigde ne vidi da je profesor Teodorovic rekao ono sto pise kao glavna poruka u naslovu.

  3. U drzavi gde je SVE postalo politika, pa i razglabanje i naglabanje sta je sta, ovaj veseli doktor bi da studente proglasi Marsovcima?!
    Studenti bi morali, najzad, da pokrenu opsti bunt protiv diktature, krsenja ustava i zakona, kad vec doktori i „doktori“ ne umeju i nemaju muda!

  4. Gospodine Akademice, Vas komentar je upravo politički. Predjite jednom vec na suštinu. I od drveta posmatrate šumu. U njoj ima i lepog a bogme jos više krivog i loseg koje smeta lepoti našeg bivšeg bez dualnog obrazovanja i nauke koja godinama troši novac bez kontrole i konkursa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.