Tepić: Sanduci sa oružjem privatne firme GIM u MUP-ovom skladištu

Ostavite komentar


  1. Bravo Marinika,bravo.
    Zbog Vas se treba boriti sa ovom pošasti koja nas je zadesila.
    Ovakvih lopova patriota Srbija još nije videla.

    1. Ti stvarno naivno mislis, da su bas svi u MUPu ovce u vlasnistvu prvorodjenog? Da nema nekog, ko na brzinu slika sve to i posalje novinarima?

  2. Nemaju u tužilaštvu petlju za to, Tepićeva. Sve gole kukavice koje čuvaju svoju egzistencijalnu sigurnost i dobro plaćen posao. Kada se vrati demokratija u Srbiju i tužilaštvo i MUP budu nezavisni tada se možemo nečemu nadati. Ovako – samo pucanj u prazno.

    1. Bravo. Pa tuziteljka u Uzicu kaze:“Jeste krivicno delo, ali neka gradjani sami tuze, da se ja ne mucim“.

  3. Nakon izmene zakona mnogi ljudi oruzje iz legalnog poseda vracaju MUP jer su preskupe dazbine i obaveze prema drzavi. Takodje, postoje i slucajevi zaplene oruzja preostalog iz rata, koje ne moze biti u legalnom posedu. Godisnje na nivou Srbije se prikupi oko 20.000 komada malog i lakog oruzja i sada ministar to ustupi tata Branku za dalju prodaju. Kraj. Nema dalje. Uzas. Sramota. Tuzilastvo i gospodja Dolovac cute.

    1. Najsolidnija opozicionarka ali u Srbiji na Balkanu moraju da produ muskarcine;-( Kako bilo da bilo, glasacu za SSP ako izadu uopste na izbore!

    2. Ona i treba da bude lider opozicije samo teško da će to dozvoliti sadašnji lideri opozicije.

  4. Pošto je za neupućene,trenutna lopovska banda donela zakon o ponovnom ,,digitalizovanju,, svega i svačega,pa i dozvole za oružje,to i razne potvrde i uverenja koštaće oko 100 evradi.Pošto ja ne želim da plaćam bilmezima danak,hteo sam da svoj pištolj odjavim -i to košta 100 evra- i onesposobim i unakazim brusilicom.Dobio sam informaciju da ću ići ako to uradim kod sudije za prekršaje.Znači pištolj koji sam ja kupio,moje vlasništvo ne smem da uništim,jer kako onda da gomila ništaka proda to.E to je upravo ova priča.

  5. Hteo bih nesto da dodam vezano za oruzje i da zamolim gospodju Mariniku Tepic da nas, gradjane, informise kao narodni poslanik , a radi se o sledecem:
    U toku je preregistracija oruzja u
    Srbiji kako lovackog tako i kratkih cevi tj.
    pistolja i revolvera koji gradjani legalno poseduju godinama i na to placaju porez.

    Naime, mislim da je ova preregistracija totalno
    nezakonita i neustavna i da ima za cilj da gradjani dobrovoljno predaju oruzje policiji bez placanja ikakve naknade.

    Ko zeli neka pogleda na kanalu Dum Dum prilog
    o ovoj temi pod naslovom ,,zasto se razoruzavaju gradjani Srbije,, misli se na legalan posed oruzja.

    Drzava ce ovim protivustavnim zakonom oduzeti gradjanima vlastitu imovinu i nije iskljuceno da i ovo oruzje koje dobijaju pod prinudom i za dzabe od gradjana zavrsi negde u
    Saudijskoj Arabiji ili Jemenu preko posrednicke firme GIM o kojoj govori gospodja Tepic.

    Molom redakciju Danas da mi objavi komentar
    zato sto se radi o opstem interesu!

  6. Propali komunisti bivse propale komunisticke totalitarne diktatorske UDBAske Jugoslavije i antisrpske takozvana JNA oteli su oruzje Srbima sirom bise zemlje dok su se drugi naoruzavali i to je glavni razlog zasto smo i izgubili sve i na kraju i Kosovo,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.