Tepić: Telenor i Telekom hoće da isteraju SBB, postoje saznanja da pokreću novi TV kanal

Ostavite komentar

  1. Beše to pre otprilike 15- tak godina kada jedna firma kablovski operater SBB otkupi tj proguta, vodeći se grabežljivim kapitalističkim principima nezasitljivosti desetine malih operatera…Ta firma je koristeći veze u javnom servisu, koristila skoro besplatno sve tehničke resurse nacionalnog javnog servisa i rasla, rasla i narasla…toliko da je počela da guta i Telekom…Šta vam sad nije jasno? Zbog čega se žalite? Privatna politička stranka i njen lažljivi potparol se nešto žale? Jel to politika u privatnom biznisu ili je to privatni biznis u jednoj minornoj i nebitnoj političkoj stranci?Kolo od sreće se okreće…

    1. Pa ne znam. Mozda ti iz svog iskustva mozes da nam pojasnis? Da li je slicna tebi? Ako jeste, onda joj nema spasa.

  2. Ja sam iz Kragujevca. Znam kako je počeo Šolak, novinari Danasa zagrebite malo po prošlosti pa da saznate čije se ime u nestanku dece iz porodilišta u Kragujevcu pominje(to zna ceo grad već decenijama),a ono što je važno: pa SBB je i distributer i stvaralac programa što recimo RTS-u nije dozvoljeno. N1 je registrovan u Luksemburgu, ovde crpi reklame, a porez plaća tamo gde Šolak hoće koji živi u Švajcarskopj i na Malti koliko znam,a hteo bi od osirmašenih Srba da uzima pare. Sramota za tog bivšeg prodavca kaseta . Pitajte novinari Danasa da li je neko iz njegove poroxdicxe bio u zatvoru? Bilo bi interesntno.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. april 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.