Toplički centar za demokratiju: Da li i koliko Željko Mitrović i njegove firme duguju na ime poreza

Ostavite komentar


  1. Ma sta ste se uhvatili za Mitrovicev porez? Ako mu nadju dug, ozmuvace kum Vulin pare iz budzeta. Dakle em nije platio, em cemo mu dati. Sjajno.

    1. Voleo bih kada bi neko, ovo leglo nemorala, dekadencije i najvulgarnije prostote, zbrisao sa medijskog prostora Srbije. Mislim da posle Lepe Brene i Lepe Lane, nije bilo poganijeg šunda i bezverdnijeg kičeraja nego što se može videti u „kultnim“ emisijama „Pink“ televizije.

      1. Izvinite, da vi niste sociolog kulture i umetnosti, kada sa toliko autoriteta govorite o umetnosti i autoratitavno ocenjujete šta je šund i kič. Da Vas podsetim, to se nije usudio da tvrdi ni prof. dr. Miloš Ilić, sa Filozofskog fakulteta, čija knjiga je „Biblija“ iz ove oblesti.
        Preporučujem Vam je!

        1. Mislim da čoveku osrednjeg obrazovanja nije teško da zaključi šta je šund i kič. Čak i polupismeni instiktivno osećaju šta su prave vrednosti a šta je djubre i neprikladno za „konzumiranje“?! Naravno ako se nešto permanentno vrti na TV i radio stanicama , narod će početi, to djubre, da prihvata kao deo svoje kulture. Najlakše je prepustiti se životinjskim porivima i vratiti se u vreme rodovskih zajednica kada smo uz zvuke tam-tama skakali pored logorske vatre. Ni profesori više nisu ono štp su bili. Vole da se oportunistički priklanjaju većini odnosno čoporu i da plivaju niz struju, sa nadom da će i oni u tom mutilu nešto upecati.

  2. Jedno je fizicko lice, a drugo privredno drustvo. Ciji porez je u pitanju. On vam je pokazao da kao fizicko lice nema poreskih dugovanja.

  3. Pa da Mitrović je „ugledni“ građanin ove zemlje, pa ne sumnjamo u njegovu reč. Hahahaha. Da nije tužno bilo bi presmešno.

  4. I ja da ne placam porez i pdv ,odavno bi bio u zatvoru ili bi mi uzeli imovinu,a njemu nista,nesumnjam da nije tacno,kako druge tv nemaju toliko bogatstvo,meni drzava za 10 god uzme jedan manji stan,neznam dali smo mi budale pa placamo ili nismo se uvukli u d..evlasti

Ostavite komentar


Društvo

Pernat (SSP): Spirala nasilja nezaustavljiva 8

Pernat (SSP): Spirala nasilja nezaustavljiva

Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Sonja Pernat pružila je danas podršku profesorima i nastavnicima u Zrenjaninu, koji ne drže nastavu u znak protesta zbog prebijanja njihovog kolege u Bačkoj Palanci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.