Traže vam matični broj za kupovinu haljine: Gde završavaju vaši lični podaci?

Danas je Međunarodni dan zaštite podataka o ličnosti

Ostavite komentar


  1. Obaveštenje za javnost:

    „Država“ je takođe jedna vrsta veštačke inteligencije. Ako razmislite, vidite da ne postoji stvar ili biće „država“, a opet tom nepostojećem biću plaćamo danak, slušamo njegove naredbe, radimo kako nam ono kaže, čak i ginemo za njegovo dobro… I ne samo da nam to „biće“ traži matični broj i druge lične podatke, nego nas baš tim podacima žigoše da bi nas lakše podjarmilo i držalo pod kontrolom.

    Ko ovo shvata, tome ni „veštačka inteligencija“ ne može ništa.

  2. Meni su tražili u buticima u lili parfimeriji ne stave dobro cenu najvise me nervira kada idem na intervju za posao pa mi traže na ulazu u poslovnu zgradu jednom sam se prepirala.

Ostavite komentar


Društvo

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92 10

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92

Uveliko se približavaju novi lokalni izbori, u Beogradu i ponovljeni, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM), zaduženo da prati da li televizije, one na nacionalnim frekvencijama ali i kablu, daju jednak prostor različitim kandidatima i listama u predizbornoj kampanji, još nije objavilo ceo izveštaj monitoringa iz decembra 2023. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.