Tražila pauzu za toalet, dobila uvrede i pretnje batinama

Vizuelna umetnica Dragana Žeravac doživela neprijatnost na jednodnevnom izletu do Palića od prevoznika i Lavli travel agencije

Ostavite komentar


  1. Samo zaobici u sirokom krugu tu agenciju u neka är onda Sami vozaju nekultura velika.

  2. po nacinu komunikacije rekao bih da su pravi domacini, gazde -Novoserbi, verovatno i clanovi ili simpatizeri vladajuce, kulturne i svake druge Novoserbske elite.

  3. Iz ličnog iskustva najgora agencija sa najgorim vodičima i najgorim autoprevoznikom. Kod njih su samo loša iskustva, zbog čega su mi na crnoj listi.

  4. Pitam se kako turistička inspekcija dozvoljava rad ove agencije?! Toliku bahatost i bezobrazluka počev od vlasnice, pa preko „vodica treba najstrože sankcionisati…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.