Olja Bećković: Trideset godina 30 puta dnevno slušam tri ista komentara

Autorka emisije „Utisak nedelje“ (Nova S) govori za Danas TV dodatak

Ostavite komentar


  1. Trideset godina ne propuštam Utisak.Nekada su mi snimali emisiju,ako nisam bila u Beogradu.

  2. Draga Olja, hvala Vam za sve ove medijske godine, za profesionalnost, za istinu i pravičnost, sa stalnom porukom „Misli danas, zbog sutra“. Ko dočeka tu zoru i bolje sutra, pričaće kako izgubismo 30 godina života!
    Srećno i dugovečno!

  3. Gledam“Utisak“svih 30 godina.Tako ce ostati i dalje.Samo bih ubacio vise“srpskih“tema.One su zabranjene ili se zloupotrbljavaju vec 80 godina.

  4. Nijedan negativni komentar na adresu ove precvale dame, cijem su sinu, ove vlasti, „podmestile“ travu ili nesto jace, kako bi napakostili „Utisku nedelje“. Mislim, tuga.

  5. Ja imam 60 godina, pola svog života gledam ,,Utisak nedelje“! Bravo Olja! Valjda je došlo vreme da Srbiji svane! Ako obezglavimo UDBU, av je gotov!

  6. Na zalost ostrascena obojena u „zuto“ ,sto neminovno ne znaci i uvek lose. Fali joj profesionalni i objektivni pristup temama. Sve vise mi lici na tv Pink i Cirilicu… uvek isti i predvidljivi gosti… Zalosno nije ni blizu nekadsnjem Utisku

  7. Ranije sam Utisak nedelje gledala sa zadovoljstvom ali Utisak nedelje se pretvorio u rijaliti Mrzim Vučića i Srbija je najgora. Ostavlja gorak utisak ostrašćenosti.

  8. Njenih 30 rada na „Utisku“, naspram mojih 62.god.zivota. Nadam se da cu je jos dugo gledati, a na ce manje losih tema biti za njenu emisiju. Hvala joj na svemu. Postovanje u naklon Olji

  9. Sa svojih 44 iako nisam u zemlji jos uvek pratim ovu emisiju od recimo svoje 18 te. I posto sam protivnik nepotizma sveopsteg porodicnog zaposljavanja i stranackog, jedina tatina cerka koju mogu da istrpim i da kazem zasluzila je.

  10. Postovanje! Svaka cast i zelja da jos dugo budete svetionik u ovom mraku. Dok vas nije bilo, cesto sam pomisljao “eh sto nema utiska da cujemo sta se zapravo desava”.
    A ove sto ponavljaju stalno istu pricu o tome kako dolaze jedni te isti gosti, ne mogu da razumem. Pa vlast i ljudi bliski njoj nece tj boje se da dodju u emisiju, nije Olja kriva. Koji vam deo tu nije jasan!?

  11. Gospodja Beckovic trideset godina postavlja tri ista pitanja:
    1. Kako je moguce?
    2. Kako je moguce?
    3. Kako je moguce?

  12. Zaista imamo.mozak zlatne ribice. Šta god da mislim o Olji privatno, moram joj priznati istrajnost. Ne slazem se baš uvek sa nekim njenim komentarima i naklonostima, ali održala je plamen

  13. Obozavala sam Utisak nedelje i Olju Beckovic,ali,nazalost, nemamo kablovsku koja emituje N1 i Novu S, tako da jedino ,zahvaljujuci Danasu, donekle moze da se prati Utisak nedelje. Zalosno,ali je tako!!! Pozdrav redakciji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.