Trofej UEFA Lige šampiona započeo je 26. septembra putovanje po Evropi, a 14. oktobra po drugi put zahvaljujući UniCredit banci stiže u Srbiju, tačnije u Novi Sad na Trg slobode, nakon čega će dan kasnije biti i u Nišu na Trgu kralja Milana.

Svečani doček najprestižnijeg pehara u Beogradu biće organizovan 17. oktobra na Trgu republike sa početkom u 13.00. U šampionskom autobusu, specijalno kreiranim za turu trofeja, Beograđanima će pehar predstaviti Dejan Stanković, zvanični ambasador UniCredita, i Mičel Salgado, zvanični ambasador UEFA za ovu manifestaciju. Svi zainteresovani moći će da se slikaju sa peharom Lige šampiona, a biće organizovani kvizovi putem kojih će moći da se osvoje vredne nagrade. U subotu, 18. oktobra, na fudbalskom terenu koji će biti postavljen u Knez Mihailovoj ulici, najmlađi Beograđani će se takmičiti za trofej Mini superlige.

Humanitarna akcija na Trgu republike

U saradnji sa Savezom za školski sport i organizaciju takmičenja, UniCredit Banka, u toku trajanja Ture trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit, u Beogradu organizuje humanitarnu akciju. Naime, za svakog posetioca UniCreditovog šatora na Trgu republike, banka će izdvojiti po jedan evro za projekat „Školice sporta – Sport u škole“, koji će se sprovoditi od I do IV razreda osnovne škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari