Turbo kružni tok u Novom Sadu uskoro gotov: Novi režim saobraćaja na ovom delu 1Foto: Grad Novi Sad

U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na delu Fruškogorske i delu Bulevara cara Lazara postavljena su oba sloja bituminiziranog nosećeg sloja i u toku je priprema za izradu završnog sloja.

Na delu Bulevara cara Lazara, od kružnog toka prema „Promenadi“ trenutno se radi tamponski sloj i priprema za asfaltiranje, navode u Gradskoj kući.

U toku je i postavljanje zaštitne pešačke ograde i zaštitnih stubića na zelenim površinama.

Od utorka, za saobraćaj se u potpunosti zatvara kolovozna traka na parnoj strani Bulevara cara Lazara, od Sutjeske ulice do „Promenade“. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

Sa Bulevara cara Lazara biće omogućeno skretanje desno u Fruškogorsku ulicu, kao i uključivanje iz Fruškogorske na bulevar, u smeru ka keju.

Sa Bulevara cara Lazara neće biti omogućen pristup „Promenadi“, niti izlaz na ovu saobraćajnicu. Takođe, saobraćaj će biti obustavljen u Sutjeskoj ulici, na prilazu Bulevaru cara Lazara.

Za pristup navedenim objektima građanima je na raspolaganju prilaz sa Bulevara oslobođenja (za „Promenadu“) i iz Radničke ulice (za Spens).

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari