Tužilac zatražio po dve godine zatvora za žandarme

Ostavite komentar


  1. Posle ove farme, ja bih otišao u žandarmeriju, na svetog Živka, a da sam danas žandarmeriju skinuo bih uniformu i prepustio da SNSovci budu žandarmeriju i čuvaju granicu sa Kosovom koje je šiptari ma poklonio njihov čovek Vučić.

  2. Na kakvoj su dužnosti bili vojni "policajci" koji su prvobitno predstavljeni kao pripadnici "Kobri", obzirom da su bili u pratnji osoba koje ne rade za državne organe, koji su išli na privatnu večeru, pokušavajući da se probiju kroz vidno obeležene i najavljene barikade?!
    Elem VBA je zaplenila snimke sa svih kamera u okolini, i gde us sada ti snimci??
    Da li pripadnici vojne policije smeju u civilu da obavljaju službeni zadatak, naoružani?? Zakon kaže ne.
    Kakva je bre ovo farsa?

Ostavite komentar


Društvo

"Ja radio, ja gradio, ja žrtva": Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića? 8

„Ja radio, ja gradio, ja žrtva“: Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića?

Desetine i stotine obraćanja. Među njima, rekli su mediji, bilo je i „istorijskih”, „udarnih”, onih koje „cela Srbija čeka”. Posle tih obraćanja najčešće nema vesti, nema ni mnogo činjenica, ali jedno bude sigurno - predsednik Srbije je „zagrmeo”. A „grmljavina” se sa tabloidnog, na sve druge jezike prevodi kao niz stavova koji su predstavljeni kao jedina i nepobitna istina, niz spinova koji su tu samo da bi učvrstili imidž požrtvovanog i sposobnog, lidera koji je garant opstanka države i društva. Istinomer je počeo da broji sve te „grmljavine” iz predsedništva, s kablovskih ili televizija s nacionalnom pokrivenošću, uključenja iz Pariza, Brisela, Njujorka. I obrazac postoji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.