Tužilaštvo: Iskazi Belivuka i Miljkovića ne inkriminišu Vučića i Vulina

Odbačene krivične prijave protiv predsednika Srbije i ministra policije

Ostavite komentar


  1. Da li iko misli to sto je radijo kriminalac Belivuk , i ostali kriminalci mogla bez znanja vrha . Ko je stajo iz ljube zemunca,Arkana,legije ,ja znam vrh drzave

  2. Pa ovo je tragi komedija, mislim da nema ovakve ,,države“ na svetu ko ova naša gde se neistomišljenici hapse,preveravaju u svemu,nazivaju najpogodnijim imenima a svoje ogrezle u korupciji i kriminalu uzdižemo do neba. 03.04.2022. kraj.

  3. Da li ce ovo uci u anale pravosudja? Da se krivicne prijave podnose od strane najblizih saradnika ne zbog toga da se dokaze necija krivica nego da se to onemoguci

  4. Etp to je nase takozvano slobodno pravosudje sto nam ga doneo Referendum! Treba objaviti imena sudika koji su ucestvovali u ovom ludilu .

  5. Ali zato onog zemljoradnika što se sa njive vraćao 15 minuta kasnije odmah uhapsili i naplatili kaznu jer je širio koronu vozeći se sam na traktoru sa svoje njive!

Ostavite komentar


Društvo

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije 10

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije

Advokat Rodoljub Šabić ocenio danas da su čak tri slučaja neprirodne smrti u kratkom vremenskom periodu u policijskim stanicama u Boru i Srbobranu i u ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Padinskoj skeli, krajnje alarmantno upozorenje na stanje i probleme u funkcionisanju državnog represivnog sistema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.