Tužilaštvo ispituje napad na Dragana Vučićevića

Ostavite komentar


  1. Na njegovom delanju se zasniva ova šarada od društva.informer zatvoriti na 200 godina za početak.

  2. Da li kod nas postoji kazna proterivanja iz drzave. Znam da je knez Milos bio proteran iz srbije.

  3. Lepo je što je tužilaštvo postalo tako efikasno. Možda bi trebalo da istraži eventualne veze, između Vučićevića i tog silovatelja.

  4. Velika stetocina za Srbiju i on i mitrovic, mada narod je dopustio prvo vlast alama koje ih cuvaju.. ne znam kako zamisljaju da pravda sad pobedi kad posten covek nema kom da se obrati i svaka cast ovima koji se usude. Spasite se nasilnika na vreme, dok mozete, ozbiljna je to masinerija.

  5. Strpati u istu ćeliju na deset godina i silovatelja i Vučićevića. Pa ko pobedi!

  6. Dok stotine predmeta tavore u tuzilastvu,kada je u pitanju D.V. koji godinama bombarduje javnost bljuvotinama , neistinama, primitivizmom kontaminirajuci javnu sferu,tuzilastvo postaje naprasno efikasno,bez sluha za uznemirenu javnost i sadrzaje koje D.V.plasira.

  7. Da se nabave video zapisi nadzornih kamera.Zamolio bih policiju da uspu potraže i dva nedostajuća minuta sa naplatne rampe.

  8. Ne igrajte se ovim gladnim narodom..da ne bi videli šta je napad.Jedna žena je skota šutnula u dupe.Ako tužilaštvo zaista radi svoj posao nek ispita lik i delo dotičnog.kao i njegovih finansijera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.