TV Pink: Bolesni cilj lista Danas

Reagovanje na tekst objavljen u našem listu

Ostavite komentar


  1. Pink, njihovog vlasnika bi trebalo osuditi na doživotnu robiju, za kulturni genocid, kao i za zaglupljivanju nacije. Bolje im je da se pokriju i ćute.

  2. Svaka cast Danasu, ali i sudskom vestaku! Treba cuvati obraz struke! Nadam se da ce se osmeliti i struka koja je zaduzena za zdravlje drzavnih funkcionera. Za obavljanje vecine poslova neophodno je da ste psihicki i fizicki zdravi. U obavezi ste da obavite lekarski pregled. Stice se utisak da mnogi na odgovornim drzavnim funkcijama nisu obavili lekarski pregled. Neophodan je glas struke – da li je pojedincima potreban oodmor, da li su pregoreli ili jednostavno nisu dovoljno uracunljivi da se bave poslovima od javnog znacaja.

  3. Pa zar VI gospodo iz DANASa vise verujete svojim ocima i lekarima ili objetikrivnim profesionalcima sa pinka?.….Jos imate srece pa vam vlasnik ne pise otvorena pisma!!!!SRAM VAS BILO

  4. Mitroviću napisao bih da si DŽUKELA,ali neće da mi objave komentar,i zato ću napisati Mitroviću "ljudino" tvoje novinarke niko nije ni pipnuo,to se videlo na snimku koji si prikazao stotinu puta,pokušavajući da nas ubediš da vidimo ono što se ne vidi.Naravno novinarke su morale da glume potres mozga,i slomljene rebra jer si ih ti na to naterao,jer ti je šef napisao takav scenario.Svi znamo zašto to radiš jer voliš svoje dete,što je i normalno ali neko je voleo i ono dete koje više nije među nama,a zahvaljujući tvom detetu,koje nije to namerno uradilo ali je uradilo.Koliko još dece treba da plate vaše ludilo.

  5. Ako je išta bolesno u Srbiji, a bolesno je mnogo toga, ono je najbolesnije i najbestidnije trovanje naroda sa Pink televizijom. Posle mire marković to je najveće zlo koje je zadesilo Srbiju. Mnogo veće i od nato bombi.

  6. Podrška Danasu da raskrinka fašizoidno novinarstvo TV Pinka , koje uništava srpsku kulturu i tradiciju !!

  7. PINK je ne bolestan, vec truo i smrdljiv. To je kaljuga poroka, koja truje nase mlade i deo ne obrazovane populacije. No mi smo kao narod potpuno moralno potonuli i zato ce mo sigurno nestati. Narod je zaboravio sta je cast i dostojanstvo. Dozvoljava da ih jedan drogirant iza koga osnovano sumnjam stoji ostatak porodice Markovic Milosevic. Istina je da svakom carstvu kraja ima.

  8. Dočekasmo da sa izvora turbo-folk subkulture dobijamo lekcije o nepristrasnom izveštavanju, uljudnosti.

  9. "Kolegijum Pinka je postavio i pitanje kolumnistima ovog lista Borki Pavićević, Svetislavu Basari,Nataši Odalović, Radetu Radovanoviću, Cvijetinu Milivojeviću, Božidaru Andrejiću i drugima, da li se oni saglasni sa ovakom uređivačkom politikom "Danasa" koja opravdava prebijanje novinara." Da li ovo Pink priznaje autoritete novinarstva, pa se zato poziva na njih? Ne, ne, ne, to je ipak Pink, ipak je ovo samo način da se i ovi ljudi uvuku u blato, jer se svakako nemaju zašto izjašnjavati na pitanja Mitrovićeve družine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.