Kruševljanin Nenad S. (35) je poginuo, a Dejan K. (29) iz Vrbnice teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici na zapadnoj zaobilaznici oko Kruševca, saopšteno je juče. Saobraćajna nezgoda se dogodila u sredu oko 22.35 na raskrsnici zapadne zaobilaznice i Jasičkog puta, kada su se sudarili ‘opel astra’ kojom je upravljao nastradali Nenad S.

Kruševljanin Nenad S. (35) je poginuo, a Dejan K. (29) iz Vrbnice teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici na zapadnoj zaobilaznici oko Kruševca, saopšteno je juče. Saobraćajna nezgoda se dogodila u sredu oko 22.35 na raskrsnici zapadne zaobilaznice i Jasičkog puta, kada su se sudarili ‘opel astra’ kojom je upravljao nastradali Nenad S. i BMW koji je vozio Dejan K.
Novi Sad – Pešak Duško C. (1932) iz Novog Sada poginuo je 4. aprila oko 7.25 sati prilikom prelaska ulice Narodnog fronta na Limanu. Na njega je, dok je prelazio kolovoz van pešačkog prelaza, automobilom „fiat“ naleteo Artjom M. (1987), državljanin Ukrajine, vozeći automobil neprilagođenom brzinom.
Vrbas – Policija u Vrbasu uhapsila je T. B. (1988) iz Vrbasa zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju. Ona je oca R. B. (1962), koji je u alkoholisanom stanju na ulici tukao suprugu M. S., pokušavajući da to spreči ubola nožem u stomak i nanela mu teške telesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari