JKP Gradsko zelenilo raspisalo je konkurs za zakup kabina na novosadskom kupalištu Štrand, koji će trajati do 12.aprila, saznajemo od direktora marketinga Zelenila Dragana Božića.
– Gradsko zelenilo donelo je odluku o izdavanju kabina, kao i početnim cenama zakupa svih ostalih ugostiteljskih površina.

JKP Gradsko zelenilo raspisalo je konkurs za zakup kabina na novosadskom kupalištu Štrand, koji će trajati do 12.aprila, saznajemo od direktora marketinga Zelenila Dragana Božića.
– Gradsko zelenilo donelo je odluku o izdavanju kabina, kao i početnim cenama zakupa svih ostalih ugostiteljskih površina. Ove godine uvedena je novina, a to je da se u prvih sedam dana mora preuzeti dokumentacija za svaki pojedinačni objekat kako bi moglo da se konkuriše za zakup – najavio je Božić.
Kapije Štranda i ove godine biće otvorene 15. maja, a cene ulaznica i cene zakupa kabina, za sada nisu poznate. Očekuje se da će Gradska uprava za komunalne delatnosti do kraja nedelje dati saglasnost na predloženi cenovnik i kompletan program rada Štranda za ovu sezonu.
Božić kaže da se kabine neće izdavati dok cenovnik ne bude usvojen, a predložene su nešto više cene nego prošle godine.
Inđija – Opštinski odbor G17 Plus u Inđiji u saradnji sa Udruženjem likovnih umetnika Inđije i LU Vojvodine organizovao je aukcijsku prodaju slika u humanitarne svrhe. Na aukciji je učestvovala i potpredsednik ove stranke Ivana Dulić Marković. Kako saznajemo, sve slike su prodate, a tom prilikom je sakupljeno oko 35.000 dinara. Novac je uplaćen na račun Asocijacije Živeti bez razlike koja okuplja i pomaže deci sa posebnim potrebama. Inače, ovo je treća po redu humanitarna akcija pomenute stranke u Inđiji.
Novi Sad – Programom investicionih aktivnosti i tekućeg održavanja Apotekarske ustanove Novi Sad za ovu godinu iz gradskog budžeta biće uloženo 20 miliona dinara.
Predviđeno je da se ugrade alarmni sistemi u 12 apoteka u gradu i prigradskim naseljima, kao i adaptacija i opremanje 19 objekata Apotekarske ustanove Novi Sad.
Temerin – Filijala Novi Sad Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje sutra u Temerinu Sajam zapošljavanja po modelu Svetske banke. Manifestacija će biti održana od 10 do 16 časova u velikoj sali Doma omladine u Temerinu, u Novosadskoj 403.
Preko 120 slobodnih poslova prijavilo je ukupno 15 poslodavaca sa kojima će nezaposlena lica različitog profila i stepena stručnosti imati priliku da uspostave neposredan kontakt. Kandidatima će biti pružena mogućnost za zaposlenje u različitim proizvodnim delatnostima, u oblasti ekonomije, administracije i obrazovanja. Mogućnost pokrivanja putnih troškova od strane poslodavca postoji za radnike tekstilne, grafičke, metalske i ekonomsko-komercijalne struke, diplomirane arhitekte, dipl. mašinske inženjere, dipl. inženjere elektrotehnike i dipl. pravnike. Ova mogućnost pruža se i kandidatima koji govore mađarski jezik, i to profesorima istorije, muzičke umetnosti, fizičkog, psihologije, računarstva i informatike i lekarima.
Novi Sad – Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji organizuje u Novom Sadu Školu ljudskih prava za mlade, sa ciljem da mladi ljudi obogate i prošire saznanja iz oblasti ljudskih prava. Škola je besplatna, traje šest dana i organizovaće se u dva dela, od 30. marta do 1. aprila i od 6. do 8. aprila, u prostorijama Helsinškog odbora, ulica Ruđera Boškovića 2c.
Sve infomacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 011 / 30 32 408.
Sombor – U Zapadnobačkom okrugu prosečna februarska neto zarada iznosila je 23.237 dinara, što je za 2.000 dinara manje od republičkog proseka. Zaposleni u opštini Apatin u prošlom mesecu u proseku su primili po 31.456 dinara, a najamanja prosečna zarada je u opštini Odžaci – u februaru 18.289 dinara. U poređenju sa januarom, februarska prosečna plata veća je za 10 odsto, izuzev u opštini Kula, gde je manja za 2,3 odsto. Dj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari