U KC Vojvodina skrivali tajnu kovid kliniku u Infektivnoj klinici

Igor Mirović će zatražiti da Skupština Vojvodine povuče odluku o preuzimanju osnivačkih prava prema Kliničkom centru Vojvodine i otkriva

Ostavite komentar


  1. Sve su zivotinje jednake samo su neke malo jednakije. Tako i posebna bolnica za nase vipovce. Ono sto mene kao gradjanku ove zemlje dodatno buni jeste to da na tim vip odeljenjima niko, ali bas niko nije stigao do respiratora, a kamoli umro od korone pa bi bilo lepo da se ispita kakav je protokol lecenja. Cenim da je i to drugacije nego za obican svet. Jer taj obican svet neretko premine tokom lecenja od kovida u bolnicama sirom Srbije!

  2. klad ode pokrajinski premijer nece se ni primetiti to je najveci nesposobnjakovic u srbiji, koji samo prica a nije sposoban da uradi bilo sta.

  3. Ne znaju ni pravi naziv ustanove, a upućeni su u sve mutne poslove. Čas je Univerzitetski KCV, čas samo KCV.

  4. Naprednjačka posla.
    Čim negde u nekom biznisu „nema nene“, eto međusobne kavge oko plena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.