U regionu samo za medije iz Srbije na Tviteru uvedena oznaka da sarađuju sa vlastima

Tviter proširuje oznaku "mediji povezani sa vladom" na 16 država sveta

Ostavite komentar


  1. Šta sa tim?! Da nisu Tviter i ostale socijalne mreže neki ideal objektivnosti, društvene odgovornosti i brige za ljude?! Dobili su naredbu od svoje države da to urade i ovo je rezultat. Ne kažem da u Srbiji cveta sloboda govora, daleko od toga, ali mi je smešno da se pozivate na ovakve stvari i još od toga pravite kao „ozbiljan članak“. A koliko Amerika želi dobro ostalim državama i narodima, možemo da vidimo ovih dana u Avganistanu. Viđamo to svakog dana već 70 godina, ali ovo je najsvežije.

  2. Kosovo, nije i ne moze bit drzava u/iz regionu/a. To sto neko dobija novce da ga takvog promovise to je druga star. Kosovo i Metohija je Srbija i takvo ce ostati dok je sveta i veka.

  3. Bogami ovdje u Hrvatskoj nema medija koji je slizan sa vlastima kako su to većina medija u Srbiji. Bio je to Vjesnik, ali njega je još Milanovićeva vlada prestala financirati i on više ne postoji.

    BBC i Glas Amerike su neovisni i kritični prema britanskoj i američkoj vladajućoj politici, pa se oni ne mogu izjednačavati sa Putinovim i medijima kineske komunističke partije koje su puke propagandne mašinerije, a Trumpov pak Twitter račun je ugašen jer je huškao na ustanak što je rezultiralo pogibijama.

  4. Nisam nikad mislio da ću ovo izgovoriti, ali Živeo Tviter. Neka nas bar pokvarena čuka probudi.

  5. Mogu da navedu šta god hoće i da rade šta god hoće. Njihova mreža, njihovi propisi, a ja svakako čitam i slušam ono što sam i ranije.

  6. Pa ko ovde s kim saradjuje pa suprotno ustavu drzave u kojoj posluje nam provlaci da je Kosovo drzava u regionu?? Mozda neko od vas kolega u redakciji da uputi, pomogne kolegama/koleginicama istrazivackim novinarima/novinarkama koji/e su napisali/e tekst…

  7. Prevedeno na razumljiv jezik, Tvirer kaze da se radi o propagandnom glasilu vlade, a ne o informativnom kanalu.
    Dakle, ko cita „vesti“ tih naloga – cita propagandu, a ne informacije. Zasto tolika buka o ociglene stvari? Pa nikoot tih „medija“ ni ne krije da je pod kontrolom vlade? Naprotiv, oni se ponose svojim „radom“ i „doprinosom opstoj stvari“.

  8. Gusenje medija, selektivni izbor. Nece se promovisati, nece biti preporucene. Lepsi izraz za – bice zakopane. Ostavi mi sve medije i vlafine i ne vladine sam cu da biram. Sto mi se servira „ono sto je ispravno“

  9. Talibani, i Tviter , da li je i najglupljem i najnepismenijem jasno šta je Tviter , servere im obarati, i puniti ih virusima, preko svakog tvita , treba ih uništiti ko Gebelsa i Naciste.!

  10. Vlada je uvek i bila prestupna jos od pre oko 100 godina. Kada se neko kd vas ponasao moralno, eticki i odgovorno?

  11. ŠTA BI PRE GODINU I PO. TWITER UGASIO 8558 LAŽNIH SNS NALOGA, ČAK I KRLU , SAM REKO NA PINKU, 13 PUTA BRISALI NALOG? KO PRAVI ZAVERU

  12. Sušta istina! U čemu je problem, negiranje stvarnosti da u Srbiji mediji nisu slobodni?

  13. I treba, dok se ne dozvoli nacionalna frekvencija za N1 i slične, i dok se na MTS kablovskoj koja je najzastupljenija ne omoguće uz doplatu hrvatski i bosanski kanali, Srbija će biti nedemokratska. Ja to sve gledam preko interneta, ali ne koristim TV i zato sam prepušten vaspitanju samo jednom istinom, pa primećujem i kod sebe nedostatke demokratičnosti. Jednog dana ćemo platiti jezivu cenu tog idiotizma da se ne čuje i drugačije mišljenje.

  14. Nigde nije niko prokomentarisao da se RUSIJA raskačila sa interneta ovog koji svi koristimo…Potpuno je nezavisna…!! A da naši mediji su inače prodane duse…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.