U Srbiji 412 novoobolelih, još devet preminulih i 185 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Svaki dan isti broj testiranih,isti broj zarazenih,isti broj umrlih.., da li iko veruje u ove gluposti?Ali treba nama tako-MA TREBA NAM I GORE,dopustili smo da se bagra docepa vlasti,e eto nam sada.A ponasanje onih spodoba sto izigravaju ministra i premijera…pa to nema ni u Zimbabveu.

    1. Gde ti čoveče živiš kad vređaš tu lepu aftičku zemlju. Shvati da je Srbija jedinstvena i nije za poređenje—

  2. Koji novinari su u ime redakcije Danasa ovih dana prisustvovali konferencijama za stampu ? Koja su pitanja postavili ?!

  3. I dalje gradovi i okruzi u Vojvodini, kao i Novi Sad bez podataka o porastu ili smanjenju zarazenih u izvestajima koji se objavljuju,

  4. Beograde moj!! Zelim vam puno srece i strpljenja u borbi sa ovim opakim virusom…Lijep pozdrav

  5. Čitamo, slušamo i gledamo kometare Brnabićke, Lončara i sličnih medicinskih neznalica kao i onih „stučnjaka za lažiranje rezultata“ po nalogu Aleksandra Vučića iz tzv. „Kriznog štaba“ da je sada MANJE zaraženih na respiratorima i da je to, po njima tobože „dobar znak“. Po meni, i ovde ništa ne
    odgovara istini. Ana Brnabić, kao paralaža Aleksandra Vučića, tvrdi da oni „laži neće dozvoliti“. Kao da neko od stranih novinskih agencija NJIH pita da li smeju da prenose ISTINU o stanju u Srbiji! Ili bi trebali da po želji srpske vrhuške, laži ptrenose kao istinu AV i Ane! Da ovi naši lažu o svemu, ne samo o pendemiji koronom, svedoče i jučerašnje laži Ane Brnabić i Lončara da se sitaucija smiruje i to pokazuje MANJI BROJ pacijenata na respiratorima! Bože dragi pa oni srpski narod zaista smatraju idiotima! Naravno da je broj pacijenata od prekjuče do juče na respiratorima manji jer ih je u poslednja dva, tri dana umrlo oko tridesetak- a svi onu su, verovatno, bili na respratorima. Lekarima treba par sati da na raspiratore upute nove teško obolele pa je za kratko broj pacijenata na respiratorima malo manji, ali ne zato što su ti ljudi „skinutih“ sa aparata izlečeni, nego zato što su pomrli! Zato je zahtev preko 1500 srpskih lekara, ma koliko se to „doktoru smrt“ Lončaru ne sviđa opravdan, da najzad mora da se imenuje novi krizni štab i objave TAČNi a ne frizirani podaci o broju zaraženih i umrlih!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.